Maia Morgenstern, apariție tulburătoare

Celebra actriţă apare într-un spot de promovare pentru campania Salvaţi Roşia Montană.

Maia Morgenstern, actriţa română celebră printre altele pentru apariţia sa în filmul "Patimile lui Hristos", este protagonista unui spot cutremurător din campania Salvaţi Roşia Montană, anunță site-ul realitatea.net.

Actriţa îşi smulge bijuteriile de aur una câte una şi are un mesaj dur pentru cei care vor să deruleze proiectul minier.

Un om valorează mai mult decât aurul pe care îl poartă. La fel şi o ţară, este mesajul spotului publicitar realiizat de Papaya Advertising în cadrul campaniei “Salvaţi Roşia Montană”.

Înregistrarea video a fost postată pe YouTube vineri, 15 iunie, iar scriptul are la bază un mesaj deosebit de puternic. Spotul reuşeşte să redea imaginea suferinţei cumplite pe care românii au îndurat-o în ultimele zeci de ani.

Campania este derulată de www.rosiamontana.org, iar spotul în care apare actrița se dorește un apel împotriva distrugerii României. 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iunie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petre pe 23 Iun 2012, 07:51
    felicitari Maia

    aurul trebuie exploatat de romani pentru romani.punct. daca rominii nu sunt in stare sa-l exploateze pentru ei,macar sa-l lase acolo cum l-am primit si noi de la strabuni

    0
    0

  • cristi pe 16 Iun 2012, 16:11
    S.R.M.

    Impresionant si cutremurator! Un mesaj extraordinar pt cei care ne conduc si mai ales pt corporatiile straine care “nu vor decat sa muncim” ca si sclavi moderni pe plantatia lor numita Romania. TOT RESPECTUL nostru, Doamna Maia! Si felicitari celor care au avut initiativa! ROMANI, este timpul sa ne TREZIM si sa salvam ce se mai poate din tara asta! PS: Elena, tu chiar nu intelegi romaneste??!! Are foarte mare legatura! De fapt TU nu ai tangenta cu Bunul Simt!!

    6
    0

  • Elena pe 16 Iun 2012, 12:24
    impact

    Scenele da, au un impact crescut si maia interpreteaza bine, dar nu prae au nicio tangenta cu proiectul pentru Rosia si cu zona de acolo

    0
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod