Mădălina Ghenea: "Vreau copii cât mai curând"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2013
Românca, a cărei relaţie cu Gerard Butler este una dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, a declarat recent că ar vrea să aibă copii cât mai curând cu celebrul actor.

Fotomodelul în vârstă de 24 de ani a spus că speră că iubitul ei, actorul de origine scoţiană Gerard Butler, "nu se va schimba". Ea a recunoscut că într-adevăr îşi doreşte copii, dar a menționat că pentru ea căsătoria nu este o prioritate, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

"Este un tip minunat care ştie cum să facă orice şi sper că nu se va schimba în niciun fel", a adăugat Mădălina despre cel pe care îl consideră "prima ei dragoste".

Mădălina, care îşi promovează în prezent noul film "Razza Bastarda", a vorbit despre viaţa ei personală la un talk show italian, unde a recunoscut că este pregătită să aibă copii "chiar acum", explicând: "Dintotdeauna am vrut o familie, cu mulţii copii şi animale".

Ea a mai spus că nu consideră o necesitate căsătoria cu Butler: "Pentru mine este poate prea devreme în acest moment."

Actorul, în vârstă de 43 de ani, care a jucat alături de Mădălina într-o reclamă, a povestit că nici măcar nu s-a atins de ea la prima lor întâlnire, în New York, dar că trei zile mai târziu a urmărit-o în Milano.

De atunci, Mădălina şi Gerard sunt împreună de aproximativ un an, apărând în ipostaze de îndrăgostiţi de fiecare dată când sunt surprinşi de paparazzi, notează Mediafax.

În ultima parte a anului trecut, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair.

Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina.
Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.
De asemenea, în 2012, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969.
Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 1 Mai 2013, 10:06
    frumoasa foc!

    e...perfecta! imi place mult de ea, mai ales ca este olteanca de a mea....e finuta, desi a avut o viata gea acasa, a stiut cum sa treaca peste probleme si sa isi faca un drum in viata, si ce drum!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod