Mădălina Ghenea, apariţie superbă la New York - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2014
Românca a strălucit la un eveniment organizat în metropola americană.

 

Ea a fost prezentă la cinema Society, unde a avut loc premiera filmului "Dom Hemingway", din distribuția căreia a făcut și ea parte.

Apariţia Mădălinei a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie în alb şi negru, care îi venea perfect, cu o despicătură adâncă în partea din faţă, lăsând la vedere picioarele tonifiate, lungi şi foarte frumoase.Decolteul adânc i-a pus în evidenţă bustul atrăgător.Mădălina Ghenea a jucat în filmul "Dom Hemingway" în care apare alături de Jude Law.

 

Fost model Peroni, în vârstă de 25 de ani, ea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, pe lângă cariera din modă, a devenit interesată şi de actorie.Ea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod