"Macaulay Culkin a ajuns un schelet şi va muri curând"

Tatăl actorului din "Singur acasă" e îngrijorat de starea fiului său, despre care spune că este pe moarte din cauza antidepresivelor.

Tatăl actorului din "Singur acasă" e îngrijorat de starea lui Macaulay, despre care spune că este pe moarte din cauza antidepresivelor.

Macaulay Culkin, în vârstă de 31 de ani, arată din ce în ce mai rău. Presa americană a dezvăluit recent că actorul este dependent de medicamente. El ar fi suferit o depresie după despărțirea de actrița Mila Kunis, dar se pare că și linia descendentă pe care o urmează cariera lui l-a afectat destul de mult.

"Nu doarme, bea energizante şi ia multe antidepresive.

A ajuns un schelet şi va muri curând", a declarat tatăl actorului, citat de National Enquirer. Imaginile  surprinse de paparazzi în această iarnă, la New York, îi dau drepatte tatălui său. Macaulay a fost fotografiat în timp ce dădea autografe, iar actorul arăta total schimbat, foarte slăbit și într-o formă fizică deplorabilă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod