Lucian Bute a urmarit concertul Bon Jovi alaturi de Cristian Hrubaru

12 Iulie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Lucian Bute a urmarit concertul Bon Jovi alaturi de Cristian Hrubaru

Lucian Bute “Mister KO”  a fost duminica oaspetele de onoare al echipei Rock FM.  Sportivul roman s-a bucurat de un spectacol Bon Jovi de exceptie impreuna cu zecile de mii de fani veniti in Piata Constitutiei din Bucuresti la cel mai important eveniment rock al anului 2011.

“Atat eu, cat si intreaga echipa ne-am simtit onorati de prezenta campionului Lucian Bute pe platforma Rock Fm. Ne bucuram ca a ales sa stea impreuna cu noi, cu toate ca ar fi putut viziona spectacolul de oriunde”, a declarat Cristian Hrubaru.

Timp de trei ore, Bon Jovi i-a electrizat pe cei peste 50.000 de fani.

In deschidere au cantat QuantiQ si Stillborn, cele doua trupe fiind selectate in urma campaniei Rock Fm - Wanted: Demo & Live.

Trupa americana a inceput spectacolul la ora 20:00 cu piesa “Raise Your Hands”, urmata de celebrul hit “Bad Name”. Spectacolul a continuat cu “Born to Be My Baby”, “We Weren't Born to Follow”, “Lost Highway” si “It’s My Life”.

Zeci de mii de voci au cantat in urmatoarele ore de show total alaturi de artistii de pe scena versurile pieselor “In These Arms”, “Runaway”, “We Got It Goin' On”, “Captain Crash”, “Bad Medicine”, “When We Were Beautiful”, “Bed of Roses”, “I'll Be There For You”, “Who Says You Can't Go Home”, “I'll Sleep When I'm Dead”, “Saturday Night”, “Have a Nice Day”, “Keep The Faith”.

“Ne vom intoarce la Bucuresti foarte curand”, le-a promis Jon fanilor, cand inca mai erau zeci de minute pana la sfarsitul show-ului.

Spectacolul s-a incheiat dupa trei ore cu piesele “Prayer”, “Always”, “These Days” si “Twist And Shout”, Jon Bon Jovi multumindu-le inca o data romanilor pentru seara minunata.

“Ne-a luat aproape trei decenii sa venim aici.
Va multumim pentru rabdare”,
le-a spus muzicianul celor peste 50.000 de spectatori.

“Astazi am avut remarcabila oportunitate de a canta in Romania pentru prima data! Le multumim fanilor pentru primire. A fost un show incredibil si a meritat categoric asteptarea! Ati fost extraordinari”, au declarat membrii trupei dupa concert, pe Facebook.

Setlist Bon Jovi


1. Raise Your Hands
2. Bad Name
3. Born To Be My Baby
4. We Weren’t Born To Follow
5. Lost Highway
6. Runaway
7. It’s My Life
8. In These Arms
9. We Got It Going On
10. Captain Crash
11. Bad Medicine W/ Hot Legs & Old Time Rock N Roll (Cover)
12.

When We Were Beautiful
13. Bed of Roses
14. I’ll Be There For You
15. Who Says You Can't Go Home
16. Sleep When I'm Dead
17. Saturday Night
18. Have A Nice Day
19. Keep The Faith
20. Dry County
21. Wanted
22. Blood On Blood
23. Prayer
24. Always
25. These Days
26. Twist And Shout

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod