Logodnicul Andreei Marin: "Feriți-vă de tocuri!"

În urmă cu mai bine de un an, Andreea Marin a fost nevoită să urmeze un tratament îndelungat în Turcia, din cauza unor afecţiuni la coloană. Ea a fost îngrijită la Istanbul de Tuncay Ozturk.
Fizioterapuetul turc nu uită de meseria lui, nici de dragul iubitei sale, astfel că postează periodic sfaturi pentru sănătate pe contul lui de Facebook. Recent, el a scis despre efectele secundare pe care le au asupra organismului... încălţările cu toc. Se pare că nici Andreea nu prea ţine cont de sfaturile logodnicului ei, deoarece este văzută deseori, stând cu orele pe tocuri de peste zece centimetri, notează Libertatea.

"Dacă sunteţi de părere că tocurile înalte sunt elegante, poate vreţi să ştiţi ce consecinţe termen lung au acestea.
Pot provoca inflamarea ligamentelor, tendonul lui Ahile şi muşchiul pulpei au de suferit, monturi, umflături şi bătături, unghia de la picior poate creşte în piele"
, scrie Tuncay Ozturk.

"Tocurile foarte înalte duc la dezechilibru și deformează coloana, dar şi poziţia corpului, a umerilor, spatelui şi şoldurilor. Pe termen lung, postura poate provoca dureri îngrozitoare de spate, dureri de picioare, dar şi de cap", atrage atenția fizioterapeutul turc.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod