Liviu Vârciu: "Nu am avut o căsnicie fericită"

Prezentatorul TV regretă că nu a avut o căsnicie fericită cu Adelina Pestrițu, dar este încrezător că peste 10 ani va avea o familie reușită.
El a explicat pentru traiestemuzica.ro declarația făcută în septembrie, pe scena Media Music Awards. "Nu am avut o căsnicie fericită şi nu vreau să mai deschid acest subiect, pentru că s-a terminat. Faptul că s-a terminat înseamnă că nu a fost fericită" a spus Liviu Vârciu pentru blogul citat.

După ce au divorţat, în 2010, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat şi s-au despărţit de mai multe ori, de fiecare dată cauza principală fiind gelozia celor doi.

"Prima dată m-am grăbit cu măritișul, eram micuță și nu m-am gândit la câte sacrificii și compromisuri trebuie să faci într-o căsnicie. Consider că nu eram pregătită la momentul respectiv, când m-am măritat, și nici acum nu sunt pentru că nu mi-am găsit <<jumătatea>>. Jumătatea ți-o trimite Dumnezeu la momentul potrivit și în locul potrivit și cred că nu trebuie căutată într-un anume loc. Poți să-ți găsești jumătatea și când mergi să cumperi pâine, la magazinul din colț", a spus Adelina Pestrițu la emisiunea "Draga mea prietenă".

În primăvara acestui an, cei doi foști soți au decis să mai dea o şansă relaţiei lor, iar lucrurile păreau să reintre pe un făgaş normal.
Relația lor nu a mers însă așa cum se așteptau, astfel că Adelina şi Liviu s-au despărţit însă din nou.

Vârciu regretă mariajul destrămat, dar a retezat ferm orice speculație privind un viitor comun cu fosta soție. "Nu o să ne împăcăm niciodată. Pentru mine, e ca și moartă (...). Eu nu deschid pagina ei de Facebook, nu mă interesează ce face ea, chiar mă deranjează toate aceste speculații și întrebările care mi se pun, dacă ne împăcăm sau nu. Nu mai există așa ceva", a declarat el pentru Libertatea, după ultima lor despărțire.

Liviu Vârciu este hotărât să treacă peste această neîmplinire și să-și refacă viața.
Viitorul înseamnă pentru el televiziune și o familie unită. "Peste 10 ani mă văd în căsuţa mea din pădure, cu familia mea lângă mine, prezentând tot o emisiune de divertisment. Vreau să fiu sănătos şi să am mai mult timp liber, pentru a-l petrece alături de familie", a spus el.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod