Leonard Miron se pregăteşte să devină tată

După o relație de 12 ani cu un spaniol, Miguel, fostul prezentator TV are un plan de viitor care nu îl include şi pe acesta.
Miercuri, la emisiunea "Happy Hour", Leonard Miron a făcut o mărturisire legată de viitorul lui. "Voi avea un copil. Noi avem o prietenă foarte bună cu care ne cunoaştem de peste 10 ani. Pe 5 iunie vom începe nişte teste şi, dacă toate vor ieşi aşa cum trebuie, sper ca la anul să avem un Leonard Miron junior", a spus el.

Leonard a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a luat această decizie. "Ea a zis că şi-ar dori foarte mult un copil, însă nu şi o familie.
Ne-a spus că vrea doar un copil, nu şi un soţ. Aşa am decis să fac un copil cu ea, pentru că îmi plac foarte mult copiii. Mă voi implica în creşterea şi educaţia lui, ca un tată normal. Atât financiar, cât şi emoţional. Însă va rămâne cu mama lui, aşa cum este şi normal"
, a povestit Miron.

Întrebat cu ce se ocupă în acest moment şi dacă va avea posibilităţile necesare să crească un copil, Leonard a explicat ce face de când s-a stabilit în Anglia. "Am lucrat ca instructor de zbor şi însoţitor de bord.
Anul trecut m-am hotărât să mă angajez la o bancă. Timp de trei luni de zile am fost manager pentru relaţiile cu clienţii. După trei luni de zile am fost promovat, iar acum sunt bancherul personal al unor clienţi premium, care au tranzacţii de peste 50.000 de lire sterline pe săptămână"
, a spus el.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod