Kylie Minogue, ultimele informatii

Facebook Twitter Comenteaza
Kylie Minogue, ultimele informatii

Aproximativ 20.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care Kylie il va sustine pe 17 mai la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni. Show-ul de sambata aceasta face parte din turneul "KYLIEX 2008", considerat a fi cel mai extravagant turneu din cariera artistei: punerea in scena a spectacolului se ridica la costuri de peste 10 milioane de lire sterline.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:30 si 20:00. Posesorii biletelor pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr.
Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 si Gazon B vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott).

Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia, se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme. Informatii despre modalitatile de acces se pot gasi de asemenea si pe spatele biletelor de concert.

Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase.

In timpul concertului Kylie, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar, acelasi sistem fiind folosit si anul trecut la B’estival (actual B’Estfest).
Pretul unui jeton este de 4 lei, acestea putand fi procurate de caseriile din stadion. Dupa terminarea spectacolului, jetoanele in plus pot fi schimbate in bani.

Concertul lui Kylie deschide seria evenimentelor programate pentru 2008, printre care se numara primul festivalul indoor din Romania, Beck’Sperience, cu Goldfrapp cap de afis (5 iunie, Sala Polivalenta), concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, B’Estfest pe 4, 5, 6 si 11 iulie si CokeLive Festival pe 12 si 13 septembrie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod