Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil

Cei doi actori vor deveni părinți, afirmă presa americană, la doar câteva luni de la despărţirea cuplului, cauzată de infidelitatea actriţei, care a avut o aventură cu un regizor de la Hollywood.

Revista OK!, citată de agenția Mediafax, afirmă că actriţa americană, care s-a împăcat în luna septembrie cu Robert Pattinson, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Publicaţia americană susține că cei doi actori intenţionează să amenajeze o cameră spectaculoasă pentru primul lor copil, pe care vor să îl crească în Marea Britanie.

Totodată, se spune că Stewart îl "imploră" pe Robert Pattinson să o ia de soţie, înainte de naşterea bebeluşului.

Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, a părăsit vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani.



Cineastul, care este căsătorit şi are doi copii, a regizat filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" în care rolul principal feminin a fost jucat de Kristen Stewart, notează Mediafax.

În luna iulie, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească".

Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi locuiesc în prezent într-un apartament de lux din Los Angeles.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod