Kim Kardashian, din faţă liceu, din spate muzeu. Vezi în ce hal arată!

Starleta a descins la aeroportul internaţional din Los Angeles îmbrăcată cu pantalonii ei preferaţi - negri, din piele şi mulaţi. Chiar prea mulaţi pentru fundul ei imens. Paparazzii n-au iertat-o, aşa că puteţi aprecia singure diferenţa frapantă între cum arată Kim Kardashian văzută din faţă şi din spate.

 

Nu trece o zi în showbizul american fără o ştire sau o poză despre ea. Din acest punct de vedere, Kim Kardashian pare să câştige supremaţia în faţa năbădăioasei Lindsey Lohan.

Două vedete care produc o ştire chiar şi când nu fac nimic.Kim punctează însă constant, fără să le dea de furcă poliţiştilor, precum Lindsay. Ultima sa realizare este o apariţie obişnuită la aeroportul LAX din Los Angeles, dar asta nu înseamnă că paparazzii nu s-au înghesuit să o pozeze. şi au avut ce vedea!

Kim s-a îmbrăcat cu pantalonii ei negri, din piele, care îi scoteau în evidenţă formele generoase.

La prima vedere, vedeta arăta ok, dar din spate doar fundul ei imens ieşea în evidenţă. Şi nu o avantaja deloc.



"M-am trezit iritată şi plictisită. Nu-mi dau seama de ce. Trebuie să fac nişte exerciţii, poate asta mă va face să mă simt mai bine", a scris ea pe Twitter marţi dimineaţă, când încă era în Miami. Starleta s-a întâlnit cu sora ei, Kourtney, care avea însă o altă stare de spirit, dovadă mesjul de pe bluzonul ei: "Sunt fericită".

Cele două fete Kardashian au petrecut dimineaţa împreună la sală, iar Kim nu a reuşit să-şi ascundă kilogramele în plus nici îmbrăcată cu echipamentul de gimnastică, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Vedeta în vârstă de 32 de ani nu a fost mai binedispusă în următoarele ore. Îmbrăcată cu celebrii ei pantaloni şi cu o jachetă de satin, ea i-a ignorat pe fotoreporteri la sosirea pe aeroportul din Miami, unde se îmbarca pentru un zbor spre Los Angeles.

O sursă citată de revista Life & Style, susţine că a aflat motivul supărării sale. Se pare că prietenul ei, rapperul Kanye West, s-a săturat de obligaţiile carierei ei de vedetă şi nu mai vrea să participe la reality show-ul "Kourtney and Kim Take Miami". "Kanye nu mai vrea să filmeze pentru emisiune. Şi nu mai vrea ca ea să apară într-un reality TV. O tot bate la cap să renunţe", a spus sursa.

O altă persoană citată de publicaţia amintită susţine că starleta ia serios în considerare acest lucru. "Contractul lui Kim cu E! expiră anul viitor, iar Kanye crede că ea poate să treacă de la reality TV la o carieră de actriţă", a spus sursa.



Relaţia dintre Kim Kardashian şi Kanye West durează de aproximativ şase luni, ea mărturisind că viaţa alături de rapper este "perfectă". În luna iunie, presa americană scria că vedeta de televiziune i-ar fi cumpărat lui West, de ziua lui, un automobil Lamborghini care valorează 750.000 de dolari.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

 

Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 28 Nov 2012, 16:02
    Kim Kardashian

    Sunt de acord, o imagine dezgustatoare si dezamagitoare! Chiar nu se pot promova in televiziune personaje cu ceva mai multe principii morale si demnitate?

    0
    0

  • ,,,,,,,, pe 22 Nov 2012, 14:08
    fuuuuuu

    dezgustator! ........................

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod