Kate Winslet va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actriţa britanică va primi, pe 17 martie, la Los Angeles, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.
Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

La ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc în faţa Hotelului W Hollywood, de pe Hollywood Boulevard, vor fi prezenţi regizorul James Cameron, regizorul filmului "Titanic", în care Kate Winslet a jucat rolul principal, şi actriţa Kathy Bates, colega de distribuţie a actriţei din acelaşi lungmetraj, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Suntem atât de fericiţi că actriţa Kate Winslet va fi aici, pe faimosul nostru bulevard al viselor, primindu-şi steaua binemeritată.
Am văzut-o pe Kate strălucind în atâtea roluri, iar fanii din întreaga lume au aşteptat cu nerăbdare sosirea acestei zile speciale"
, a declarat Ana Martinez, producătoare ceremoniilor de pe Walk of Fame.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility" şi muza lui J.
M. Barrie din "În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod