Andreea Diaconu, noua imagine a firmei Morgan

Românca este noua imagine a campaniei de primăvară-vară 2014 a mărcii Morgan. Obișnuită a podiumurilor de prezentare a modei, ea știe să pună în evidență acest brand, într-un videoclip alb-negru de excepție, scrie revista franceză Closer, citată de Agerpres.

Bruneta de 21 de ani este un model care merită să fie urmărit în 2014, iar Morgan a înțeles acest lucru. Marcă a grupului francez Beaumanoir, Morgan a ales-o pe românca Andreea Diaconu pentru noul său film ce readuce pe ecran caracteristicile alb-negru și vintage ale conceptelor sale publicitare.

Aleasă de fotograful Alasdair McLellan, care a colaborat deja cu firme ca Hermes, Louis Vuitton și Zara, Diaconu apare în videoclipul care are toate elementele pentru a fi reținut. Realizată în cafeneaua Rouqet din cartierul parizian Saint-Germain, ales pentru atmosfera tipică anilor '50, campania aduce în prim-plan modelul român și pe Nicolas Ripoli, notează publicația amintită.

Fără emoții în fața camerei, Andreea Diaconu își pune în valoare atuurile, reușind să fie în același timp strălucitoare, destinsă și proaspătă și asigurând astfel vizibilitatea mărcii, scrie Closer.



Campania a fost lansată săptămâna trecută atât în versiune video, cât și print, informează Agerpres.

 

Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington. Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto, notează agenția Mediafax.


Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această "viaţă dublă" a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista Pop, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.

Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007.
Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, , Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

Andreea Diaconu are înălţimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 - 88 şi este reprezentată de agenţia internaţională IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod