Kate Winslet: "Nu am sâni perfecţi"

Vedeta a spus într-un interviu recent că trupul ei este cel al unei femei obişnuite, cu forme, iar sânii ei nu sunt perfecţi. "Cu toate acestea, atunci când mă dezbrac în filme, scenele mele le ajută pe femei să devină mai puternice", a adăugat actriţa britanică.
Vedeta a spus într-un interviu recent că trupul ei este cel al unei femei obişnuite, cu forme, iar sânii ei nu sunt perfecţi. "Cu toate acestea, atunci când mă dezbrac în filme, scenele mele le ajută pe femei să devină mai puternice", a adăugat actriţa britanică.

Winslet, în vârstă de 36 de ani, a apărut topless în rolul Rose DeWitt Bukater, în blockbusterul din 1997 "Titanic".

Deşi susţine că este conştientă de micile ei "imperfecţiuni", Kate Winslet nu ezită să apară în scene sexy pe marele ecran.
Actriţa britanică a apărut nud sau toples în filme precum "Mici copii/ Little Children", "Cititorul/ The Reader", "Focul sacru/ Holy Smoke!" şi în serialul de televiziune "Mildred Pierce", relatează Mediafax.

Ea susţine că este mulţumită cu aceste roluri pentru că felul ei relaxat de a aborda scene ce implică nuditate le face pe celelalte femei să se simtă şi ele confortabil în pielea lor.

"Arăt ca ceilalţi oameni de pe stradă. Nu am sâni perfecţi, nu am celulită zero - bineînţeles că am celulită! - şi sunt o femeie cu forme.
Dacă acest lucru le face pe femei să se simtă mai puternice, atunci cu atât mai bine
", a spus actriţa britanică, citată de tabloidul The Sun.

Ea spune că încrederea în sine a venit odată cu maturitatea şi cu acumularea unor experienţe de viaţă. După "Titanic", actriţa britanică a divorţat de doi regizori de film - de Jim Threapleton în 2001 şi apoi de Sam Mendes în 2010. Artista are un copil din fiecare căsnicie - Mia, în vârstă de 11 ani, cu Jim Threapleton, şi Joe, în vârstă de opt ani, cu Sam Mendes.

Kate Winslet are din 2011 o relaţie cu nepotul magnatului Richard Branson, Ned RockNRoll.
Ea a primit premiul Oscar pentru rolul din drama "Cititorul/ The Reader" (2008) după alte cinci nominalizări anterioare.
Actriţa britanică a primit de curând Ordinul Imperiului Britanic în rang de Comandor pentru servicii deosebite aduse cinematografiei britanice, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxyy pe 7 Sep 2012, 19:02
    Ai grija !

    Melania, tu nu stii ce vrei ! Sanii mari nu sunt chiar asa minunati cum crezi. Eu am 95 de cm in jurul bustului si nu imi place, nu ma simt bine, daca as avea sani mai mici m-as simti mai bine, probabil pt ca hainele nu stau pe mine asa cum imi doresc. Daca as avea un corp fara forme ar fi mai bine, nu ar trebui sa caut mereu. Si in schimb, cand iau un tricou, maieu se vede tot prin el, asa ca incerc sa iau haine mai putin mulate. Ai grija ce iti doresti ! Poate femeile vor sani mari, dar or fi ele feminine, insa sunt deranjante..:) In fine, iti doresc numai bine si iubeste-te, pentru ca daca tu nu o faci, cine sa o faca in afara de Dumnezeu?

    0
    0

  • Maria pe 31 Iul 2012, 20:56
    draga melania

    Ai grija sa nu te ingrasi de la acel produs - deoarece exista un risc mare. Sau poate vei face un bust mult prea mare iar atunci vei avea probleme de spate iar sanii ti se vor lasa... Sincer in spun ca nu e bine ca sa iti fortezi corpul sa creasca doar intr-o anumita zona si atat... E dreptul tau de decizie, dar femeile se opresc din crestere si dezvoltare la 21 de ani... Cine stie... :). Toate bune!!! :)

    0
    0

  • melania pe 4 Iul 2012, 21:29
    xxlbust

    eu am sanii foarte mici si imi doresc cu disperare sa ii maresc. am 16 ani si nu pot sa mi pun silicoane, iar pe deasupra daca ar auzi tatal meu m-ar da afara din casa. am aflat de la o prietena de un supliment naturist.. ea zicea ca il foloseste si acum si ca are rezultate foarte bune. as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva xxl bust ?! inainte sa mi-l comanda si eu as vrea sa aflu mai multe despre produs. multumesc !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod