Kate și William, poză oficială cu bebeluşul

Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familiei, fotografia fiind făcută chiar de tatăl lui Kate, Michael Middleton.
Cele două fotografii au fost făcute pe grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire, şi îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Deşi fermecătoare, fotografiile sunt slabe din punct de vedere calitativ şi nu prezintă acelaşi nivel de solemnitate caracteristic fotografiilor oficiale precedente ale casei regale, sunt de părere experţii.
În plus, imaginile încalcă şi o regulă de bază din fotografie, fiind făcute în lumină.

”Este o decizie neobişnuită, dar poate reflectă abordarea tinerească pe care prinţul William vrea să o aducă”, a comentat fotograful de celebrităţi Brian Aris. ”Hotărârea de a le face [fotografiile] într-un mod atât de informal înseamnă că poate le lipseşte nivelul de solemnitate care ar fi aşteptat în mod normal. Dar, în ansamblu, aş spune că este destul de înviorător.”
 
 

Reprezentanţii Palatului Kensington au spus că fotografiile au fost făcute cu un aparat ieftin, la începutul lunii august, în timp ce ducele şi ducesa de Cambridge stăteau la reşedinţa de 4,8 milioane de lire sterline (aproximativ 5,6 milioane de euro) din Berkshire a soţilor Carole şi Michael Middleton.

Decizia de a-l folosi ca fotograf chiar pe tatăl ducesei le-a aparţinut lui William şi Kate, potrivit surselor citate de Daily Mail.
Aceştia au ţinut să nu strice ”micul balon al familiei fericite” care a existat în familia Middleton încă de la naşterea lui George.

Prinţul William al Marii Britanii a vorbit, luni, cu multă căldură despre paternitate şi despre fiul său, George, despre care a spus că este "un ştrengar", în primul interviu pe care ducele de Cambridge l-a acordat după ce a devenit tată, pentru CNN.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod