Kate Moss a paralizat după o noapte de petrecere

Modelul nu şi-a mai putut mişca mâna dreaptă după o petrecere la hotelul Ritz, din Paris. Ea a suferit o tulburare a nervilor braţului, dar îşi va reveni.
După o petrecere la Hotelul Ritz din Paris, modelul Kate Moss, în vârstă de 38 de ani, nu şi-a mai putut mişca mâna dreaptă. Medicii au explicat că ea a suferit o tulburare a nervilor braţului şi că modelul are şansa să se recupereze total, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de site-ul Realitatea.net.

"Kate era la Ritz atunci când s-a trezit a doua zi dimineaţă şi nu simţea nimic în braţul drept, o senzaţie extrem de ciudată", a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de Daily Mail.

Kate a fost consultată imediat de medicul hotelului şi un alt doctor, iar aceştia i-au confirmat că este vorba de o paralizie temporară, cu şanse mari de vindecare,.


Potrivit ziarului citat de Realitatea, Kate le-a mărturisit prietenilor că nu poate nici să desfacă capacul unui borcan fără ajutor. Şi, din păcate, paralizia s-ar putea vindeca în câteva luni de zile. Kate se va muta în curând într-o casă în valoare de peste 7 milioane de lire sterline, într-un cartier din nordul Londrei, împreună cu soţul ei, Jamie Hince.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod