Kate Milddleton a dezvăluit din greşeală sexul copilului

Într-un moment de neatenţie, ducesa de Cambridge a dezvăluit fără să vrea un secret la care ea şi soţul ei ţineau foarte mult.
Totul s-a petrecut într-o vizită a acesteia în Grimsby, pe când vorbea cu cei care au venit să o întâmpine, informează Business Insider.

După ce a primit un ursuleţ de pluş, Ducesa a spus: "Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Mulţumesc, îl voi lua pentru f...)." Ea s-a oprit până să termine cuvântul, iar când unul dintre cei care era în public a întrebat-o dacă urma să spună "fată", aceasta a replicat: "Nu spunem nimic".

Ducesa, care urmează să nască în iulie, susţine că nu ştie sexul copilului, care într-o zi va deveni monarh, dar comentariul său este deja analizat de britanici care sunt nerăbdători să afle dacă vor avea un prinţ sau o prinţesă, notează agenţia Mediafax.

Diana Burton, 41 de ani, a aşteptat-o pe Catherine trei ore, pe o vreme nu tocmai plăcută, pentru a-i oferi ursuleţul de pluş, cadou acceptat cu un zambet de Ducesă.
Sandra Cook, 67 de ani, care era lângă cea care i-a oferit ursuleţul, a relatat spusele Ducesei. "Am auzit-o clar cum a spus "Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Mulţumesc, îl voi lua pentru f...)". Am întrebat-o atunci: "Era să spui fată, nu?", iar ea a răspuns: "Nu, nu ştim". I-am spus apoi: "Oh, cred că ştii", la care ea a replicat: "Nu spunem nimic".

Bobbie Brown, 42 de ani, a menţionat o altă discuţie cu Ducesa.
"Am întrebat-o dacă mişcă copilul sau dacă loveşte. A răspuns afirmativ, «chiar foarte tare».


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod