Kate Middleton va naşte în iulie

Bebeluşul prinţului William şi al ducesei Catherine se va naşte în luna iulie, a anunţat, luni, serviciul de presă al cuplului, comunicând astfel opiniei publice prima informaţie precisă despre calendarul naşterii viitorului moştenitor al tronului Marii Britanii.
"Ducele şi ducesa de Cambridge (titlurile oficiale deţinute de prinţul William şi de soţia sa, n.r.) au plăcerea de a vă anunţa că bebeluşul lor se va naşte în iulie", se afirmă în acest comunicat oficial, care precizează, totodată, faptul că starea de sănătate a viitoarei mămici, spitalizată în decembrie din cauza unei forme severe de greţuri matinale, "continuă să se amelioreze".

Acelaşi comunicat confirmă faptul că ducesa Catherine este însărcinată cu un singur copil, punând capăt astfel speculaţiilor din presa britanică potrivit cărora soţia prinţului William urma să nască gemeni.

La peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa Catherine au anunţat, pe 3 decembrie 2012, că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă de multe luni de întregul regat, notează Mediafax.

Spitalizarea pentru câteva zile a ducesei britanice, la începutul lunii decembrie, la Londra, din cauza unor greţuri puternice cauzate de sarcină, a precipitat acel anunţ oficial.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod