Justin Timberlake şi Jessica Biel, căsnicie cu probleme

Cuplul se confruntă cu noi probleme în căsnicie, speculaţii referitoare la divorţul celor doi apărând în presă în urma acuzaţiilor de infidelitate cu care s-a confruntat cântăreţul american.
"Justin şi Jessica se ceartă din cauza lungilor plecări ale acestuia în turnee, a refuzului său de a întemeia o familie şi a presupuselor sale legături cu alte femei, potrivit site-ului inquisitr.com. Chiar dacă el spune că nu a înşelat-o, ea este extrem de suspicioasă şi vrea să ştie ce anume poate folosi la proces împotriva lui dacă se va ajunge aici", a declarat o sursă pentru revista OK!, citată de agenția Mediafax.

De asemenea, Jessica Biel îşi doreşte copii, deşi soţul ei ezită încă în această privinţă, iar absenţa actriţei în timpul apariţiei lui Timberlake la emisiunea "Saturday Night Live" a alimentat de asemenea speculaţiile conform cărora cuplul s-ar confrunta cu probleme serioase în căsnicie, deşi cei doi au infirmat declaraţiile din revista OK!.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.
În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, "20/20 Experience", lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare, notează Mediafax.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 31 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer".
În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod