Shia LaBeouf nu s-a spălat în timpul filmărilor

Actorul, care joacă alături de Brad Pitt şi Jason Isaacs în filmul inspirat din cel de-Al Doilea Război Mondial "Fury", nu s-a spălat deloc în timpul filmărilor, pentru a recrea mai bine condiţiile în care trăiau soldaţii din linia întâi.
Potrivit unui articol publicat duminică în cotidianul The Mail, Shia LaBeouf şi-a scos un dinte şi a încetat să se mai spele pe toată durata filmărilor, deranjându-i pe ceilalţi membri ai distribuţiei, din care fac parte Brad Pitt, Jason Isaacs şi Logan Lerman. Filmările pentru lungmetrajul "Fury" au durat aproximativ o lună, relatează ziarul britanic The Guardian.

Colegii de distribuţie au fost surprinşi neplăcut de comportamentul excentric al actorului, care a fost instalat într-un hotel separat de aceştia.

"Shia a fost avertizat în legătură cu comportamentul său de câteva persoane de pe platoul de filmare, inclusiv Brad Pitt şi regizorul David Ayer", a precizat o sursă pentru The Mail.

Filmul de război "The Fury" spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienţă în luptă.
Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit "Fury" şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasisinucigaşă, care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Pelicula, regizată de David Ayer, va avea premiera în România pe 14 noiembrie.

Actorul din "Transformers" a suscitat recent altă controversă, în decembrie 2013, când a fost acuzat de plagierea scriitorului american Daniel Clowes.
Acesta l-a acuzat pe starul american că s-a inspirat din volumul său de benzi desenate "Justin M. Damiano", apărut în 2007, pentru scurtmetrajul "Howard Cantour", regizat de LaBeouf şi difuzat pe platforma online Vimeo. Între timp, filmul a fost blocat de la difuzare, iar actorul şi-a cerut scuze faţă de Daniel Clowes, relatează Mediafax.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă.
În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod