Julia Roberts, îndurerată de moartea surorii ei vitrege: "Este ceva sfâșietor!"

Cu lacrimi în ochi, actrița a vorbit pentru prima dată despre Nancy Motes, care a fost găsită fără viață la vârsta de 37 de ani.

Nancy Motes a trăit toată viaţa în umbra fraţilor ei celebri. Cu toate încercările sale firave şi cu toate relaţiile lor puternice, n-a izbutit să ajungă cineva. A sfârşit într-o depresie cruntă, acuzându-şi familia că a abandonat-o. Iar într-o zi au găsit-o fără suflare.

Sora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts a murit în februarie, aparent din cauza unei supradoze de droguri. Se pare că ea trecea printr-o depresie, după ce şi-a acuzat familia că a abandonat-o şi a jignit-o în repetate rânduri pe sora ei mai mare, într-o serie de mesaje pe Twitter.

Motes era nemulţumită de felul în care arăta şi spunea că sora ei mai mare a tachinat-o întotdeauna pentru că era supraponderală. "E greu să faci parte dintr-o familie de oameni excepţional de frumoşi. Toată viaţa m-am simţit judecată", spunea ea într-un interviu acordat în luna august a anului trecut, citat de ziarul britanic Daily Mail.

Femeia a încercat să le calce pe urme fraţilor ei mai mari şi să-şi câştige existenţa ca actriţă, fără succes însă. "Julia nu a vrut să o apuc pe acel drum. M-a criticat tot timpul, ceea ce a fost foarte descurajant pentru mine", spunea ea. În urmă cu trei ani, sora Juliei şi a lui Eric Roberts s-a mutat în Los Angeles. Ea susţinea că actriţa din "Pretty Woman" a început să o tachineze din nou la câteva zile după ce a ajuns acolo.



Motes a trecut printr-o operaţie de bypass gastric în 2012, când avea în jur de 120 de kilograme, în urma căreia slăbise peste 40 de kilograme şi urma să se căsătorească cu logodnicul ei în luna mai a acestui an. În ciuda acestui lucru, femeia părea deprimată şi dezamăgită de familia ei, pe care a acuzat-o că nu o susţine, într-o serie de mesaje pe Twitter. "Vreţi să fiţi fanii unei persoane atât de crude? Nici măcar nu e o actriţă atât de bună", "Păcat că primesc mai mult sprijin de la străini decât de la familia mea", sau "Abia aştept să fac parte oficial dintr-o altă familie", sunt doar câteva dintre mesajele publicate de Motes.



Până acum, actriţa americană a preferat să nu discute public despre moartea surorii sale vitrege. Într-un interviu publicat în ediţia din luna mai a revistei WSJ Magazine, Julia Roberts a abordat însă acest subiect delicat. "Este ceva sfâşietor! Nu există destule cuvinte pentru a explica prin ce am trecut de atunci", a spus vedeta, cu lacrimi în ochi.

"Nu-i doreşti nimănui răul, dar aici e ceva foarte tragic, chinuitor, inexplicabil. Dar cu toată această situaţie provocatoare şi disperată, trebuie să găsim o cale de ieşire, ca familie", a adăugat ea.



Julia Roberts a mărturisit că şi-a găsit refugiul alături de cei dragi - soţul său, Danny Moder, şi cei trei copii, gemenii de nouă ani Hazel şi Finn şi fratele lor în vârstă de şase ani, Henry. Iar faptul că trăieşte în Malibu, departe de agitaţia de la Hollywood, a ajutat-o să se reculeagă şi să-şi regăsească liniştea.

"Meditaţia sau cântarea psalmilor sau orice alte lucruri de genul ăsta sunt foarte liniştitoare", a declarat actriţa pentru WSJ.

Fotografiile publicate de revista citată o înfăţişează pe Julia relaxată, purtând un cardigan de la Celine care costă doar 4.75 de dolari, un pulover pe gât şi o jachetă, o rochie neagră şi un palton, apoi o bluză albă de vară şi pantaloni, scrie Daily Mail.



Potrivit ziarului britanic, vedeta locuieşte într-o casă în valoare de 9,5 milioane de dolari, construită pe o stâncă, cu o vedere superbă spre Oceanul Pacific.

În interviul acordat, Julia Roberts a vorbit şi despre viaţa ei de familie. "Nu mă consider o celebritate, cel puţin nu aşa cum s-a înrădăcinat în cultura noastră astăzi. Nu ştiu dacă sunt eu prea bătrână şi conservatoare, dar acum e o întreagă frenezie să fii vedetă".



Actriţa a dezvăluit că fiii ei n-au ştiut mult timp cât de celebră este.

"Pentru multă vreme, habar n-au avut că am serviciu, pentru că era mult timp acasă cu ei. Acum s-au prins", a povestit ea. Vedeta a mai spus că micuţii n-au văzut încă filmul care i-a adus Oscarul în anul 2000, "Erin Brockovich". Statueta a ajuns în apartamentul din New York al celeilalte surori a actriţei, Lisa, iar toţi cei care ajung acolo îşi fac poze cu trofeul.



Cel mai recent film în care apare Julia Roberts, "The Normal Heart", va avea premiera pe HBO pe 25 mai, iar actriţa joacă rolul unui medic imobilizat într-un scaun cu rotile.

 

Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod