Joseph Gordon-Levitt s-a căsătorit

Actorul american s-a căsătorit în secret cu prietena sa, Tasha McCauley, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc pe 20 decembrie la casa cuplului din Los Angeles.

Joseph Gordon-Levitt, în vârstă de 33 de ani, are o relaţie din 2013 cu Tasha McCauley, care este cofondatoare şi preşedinte-director general al companiei din domeniul tehnologiei roboţilor Fellow Robots, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

Gordon-Levitt şi McCauley s-au căsătorit în secret, pe 20 decembrie, la casa lor din Los Angeles.

Actorul a avut, în trecut, relaţii cu Larisa Oleynik şi Alexandra Hulme, dar şi cu Scarlett Jonhansson.

Joseph Gordon-Levitt, care în 2013 a debutat în calitate de regizor şi scenarist cu pelicula "Don Jon", în care şi joacă rolul principal, a jucat în primul film de cinema în 1992, când a apărut în producţia "Beethoven - Un câine puţin prea mare".

După ce a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul "A treia planetă de la Soare", actorul a luat o pauză pentru a urma cursurile Universităţii Columbia din Statele Unite. Părăsind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema şi s-a făcut remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Începutul/ Inception" şi "50/ 50".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod