Johnny Depp, părăsit de iubita bisexuală

Starul este deprimat după ce iubita sa, Amber, l-a părăsit, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Actorul în vârstă de 49 de ani şi iubita lui, de 26 de ani, s-ar fi despărţit după o relaţie care a durat şapte luni, relatează contactmusic.com.

"Nu a mai fost aşa de depresiv de foarte mult timp. Era îndrăgostit până peste urechi de Amber. Însă, atunci când părea că şi aceasta începea să îi răspundă la sentimente, relaţia lor s-a răcit. Păreau fericiţi şi vorbeau despre căsătorie şi copii. Dar Amber s-a săturat repede de el şi de toanele lui", a declarat pentru The Sun o sursă apropiată cuplului.

Despre relaţia lui Depp cu bisexuala Amber s-a vorbit în iunie, imediat după ce actorul s-a despărţit de soţia sa, cântăreaţa şi actriţa Vanessa Paradis, notează Mediafax.

Johnny şi Amber s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary", iar relaţia lor a durat până de curând, când Amber a anuţat că a decis că vrea să rămână singură.

Deşi Depp ar fi făcut mai multe încercări să îi reintre în graţii, acestea au fost nereuşite.Johnny Depp şi Vanessa Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 13 ani, şi Jack, în vârstă de 10 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după o relație de 14 ani şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod