Johnny Depp, dat în judecată pentru agresiune

Actorul şi gărzile sale de corp au fost daţi în judecată pentru un incident ce ar fi avut loc în decembrie 2011.

O femeie care susţine că a fost agresată de gărzile de corp ale actorului Johnny Depp, în timpul unui concert, în decembrie 2011, sub privirile starului american, a depus plângere în justiţie şi a cerut să i se plătească despăgubiri, a anunţat, luni, Curtea Superioară din Los Angeles, citată de Mediafax.

Avocaţii actorului şi ai celor trei companii de securitate, cu toţii daţi în judecată, au cerut justiţiei să limiteze eventualele despăgubiri la o simplă indemnizaţie, însă judecătorul Michael Johnson a estimat, luni, că reclamanta are dreptul să solicite plata unor despăgubiri.

"Cred că faptele expuse sunt suficiente.

Indiferent dacă vor fi dovedite sau nu sau, teoria potrivit căreia ele au fost exagerate reprezintă un subiect diferit", a explicat judecătorul în decizia sa.

Robin Eckert, în vârstă de 53 de ani, o profesoară la Universitatea California din Irvine, a cumpărat bilete pentru sectorul VIP la un concert al trupei Iggy and the Stooges, în decembrie 2011.
Ieşită din acea zonă în pauza concertului, ea susţine că gărzile de corp ale actorului Johnny Depp au împiedicat-o să revină în zona VIP, după reluarea concertului, şi că au tras-o în jos, până au culcat-o pe sol, relatează agenţia Mediafax.

"Acest proces s-a născut dintr-o agresiune foarte dureroasă şi stânjenitoare, produsă fără nicio raţiune şi justificare", a spus Robin Eckert într-un comunicat.

"Depp a văzut agresiunea, dar, deşi el este şeful direct al gărzilor sale de corp, nu a făcut nimic pentru a le opri", a adăugat ea.

Andrew Brettler, avocatul celebrului actor, a negat orice implicare a clientului său.

"Ei nu pot să dovedească nimic, cu excepţia faptului că el era acolo, pasiv", a spus Brettler, adăugând că doar doi dintre cei patru agenţi de securitate implicaţi în acel incident lucrau pentru Johnny Depp.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod