Jocurile Burning Hot – de ce sunt atât de populare?

În industria de cazinouri online din România și din întreaga lume există o serie de jocuri clasice, cum ar fi Burning Hot. Sunt unele titluri îndrăgite de marea majoritate a jucătorilor pentru tematica lor interesantă, dar și pentru faptul că îți oferă șanse ridicate de câștig.
 
Burning Hot este un reprezentant al jocurilor de păcănele cu tematică de fructe de la dezvoltatorul bulgar Amusnet Interacive (EGT). La suprafață, jocul de slot online Burning Hot are toate semnele distinctive ale unui reprezentant tipic al produselor oferite de către acest dezvoltator. Dar, hai să aflăm de ce jocurile Burning Hot sunt atât de populare și care sunt caracteristicile acestora.
 

Reguli

 
Burning Hot are cinci role și cinci linii de plată fixe. Verdele luxuriant al jocului Burning Hot va ridica cu siguranță starea de spirit a jucătorilor. Burning Hot are cinci role și cinci linii de plată fixe. 
Mai întâi, acordă atenție părții inferioare a ecranului care poate fi văzută sub role. În colțul din stânga este o fereastră cu soldul curent. Chiar sub această fereastră poți vedea patru butoane:
 
Personalizarea unei coloane sonore (pornit/dezactivat)
Extindere ecran complet
Subiect de ajutor (cu toate informațiile despre coeficienți, precum și informațiile generale despre joc);
Buton pentru activarea pornirii automate a rotirilor.
 
Apoi vei putea vedea informațiile despre valoarea nominală a unui credit de joc și imediat după aceea - cinci butoane necesare pentru a putea porni rolele.
Butonul «Start» nu este reprezentat în forma sa obișnuită în acest joc. În schimb, există cinci butoane cu numere fixe: 5, 10, 25, 50, 100. Aceste numere înseamnă numărul de credite, adică mărimea unui pariu pentru o rundă.
 
Pe lângă simbolurile obișnuite de fructe colorate, jocul include și șapte și un trifoi norocos, care reprezintă un simbol sălbatic în creștere.
 
Există 2 simboluri scatter - o stea violet și un semn dolar. Nu activează nicio caracteristică bonus specială, ci plătește atunci când trei dintre ele apar oriunde pe role.
 
În afară de caracteristica jackpot, nu există runde de rotiri gratuite sau alte runde bonus. Funcția unică a jocului este Expanding Wild, care ar putea fi numit personajul principal. Poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și atunci când apare, se va extinde pe rolă, creând combinații câștigătoare suplimentare.
 

Versiuni Burning Hot 

 
Fiind un joc atât de popular, Burning Hot a apărut în mai multe versiuni. Producătorul nu a vrut să rateze de a răsfăța jucătorii și cu alte versiune de Burning Hot, așadar, au fost adăugate în portofoliu jocuri diferite în funcție de numărul de role sau de liniile de plată. Așa cum vom vedea în exemplele de mai jos, acest joc poate fi găsit în varianta cu 5 sau 6 role, 5, 20, 40 sau chiar 100 de linii de plată.
 
Avantajul acestor jocuri este că îți asigură câștiguri satisfăcătoare.
Majoritatea versiunilor au un procent RTP de peste 96%. Iată, mai jos, variantele jocului Burning Hot pe care le poți încerca la cazinourile online:
 
Burning Hot clasic – versiunea clasică cu 5 role și 5 linii de plată fixe. La fel ca și în cazul altor versiuni, dispune de simbol Wild, Scatter, dar și de un jackpot excelent. Are un RTP de 96,45% și o volatilitate medie;
40 Burning Hot – varianta cu 5 role și 40 de linii de plată fixe, dar și un RTP de 95,93% și o volatilitate medie cu posibilitatea de a obține un jackpot impresionant;
20 Burning Hot – versiunea cu 5 role și 20 de linii de plată fixe. Acesta oferă un Jackpot, Scatters și un simbol Wild trifoi cu patru foi. Are un RTP de 95,88% și un câștig maxim de 3000x pe linie;
100 Burning Hot – această variantă are cele mai multe linii de plată și mai exact 100. Completate de 5 role și de simboluri Scatter, Wild, dar și de jackpot-uri. Această versiune îți poate aduce cele mai ridicate câștiguri;
Burning Hot Egypt Quest – este o versiune specială care dispune de funcția de bonus Egypt Quest. Jucătorii pot avea ocazia să obțină unul dintre cele patru jackpot-uri speciale;
Burning Hot 6 Reels – spre deosebire de versiunea clasică, acest joc are 6 role în loc de 5. Dispune de simboluri speciale și are o rată de plată de 95,97%, dar și o volatilitate mai ridicată;
40 Burning Hot 6 Reels – la fel ca exemplu anterior, acest slot are 6 role, însă, are mai multe linii de plată.
Este vorba despre 40 de linii plată fixe și are un RTP de 95,90%.
 

De ce sunt populare?

 
Indiferent de versiunea de joc pe care o alegi, Burning Hot este întotdeauna o alegere potrivită, în primul rând, datorită ratelor de plată ridicate.  Simbolul cu cea mai mare plată este Red 7, care plătește de 600 de ori miza ta per rotire. Deoarece liniile de plată sunt fixe, vei obține întotdeauna cel mai mare multiplicator prin parierea pe cea mai mare dimensiune a monedei.
 
Extragerea a patru jackpot-uri progresive este o carte de vizită a EGT. În partea de sus a panoului, jucătorii pot vedea patru ferestre care se actualizează în modul în timp real. În fiecare dintre ele există o culoare și un număr specific.
 
Indiferent de dimensiunea pariului și de durata sesiunii de joc, un joc unic cu jackpot poate fi lansat în orice moment. De fapt, activarea acestui joc înseamnă deja că jucătorii nu vor rămâne fără premii, deoarece este o rundă „win-win”. 
 
Raportul de returnare/retur (RTP) așteptat al sloturilor online Burning Hot este de 96,45%, ceea ce îl face unul dintre cele mai bine plătite sloturi din industrie.
 

Bonusuri gratuite

 
Burning Hot face parte din ofertele de top de la cazinourile online din România. În acest caz, mulți operatori au decis să le includă și în programele bonus de bun venit. Așadar, adesea, vei întâlni rotiri gratuite la jocul Burning Hot și chiar bani bonus.
 
Bonusurile gratuite la Burning Hot sunt, în special, destinate jucătorilor noi, însă, acestea pot fi disponibile și pentru jucătorii existenți prin intermediul promoțiilor periodice.
Nu uita să verifici oferta de bonusuri, dar și posibilitatea de a le utiliza la jocul Burning Hot înainte de a te înregistra la un operator online.
 

Concluzie

 
Slotul Burning Hot este un joc simplu tematic clasic, cu plăți decente și cu simboluri clasice care îți vor aduce aminte de jocurile de păcănele tradiționale. Te vei bucura de joc ușor și ai șansa de a ajunge la jackpot-ul misterios.

 
Dacă îți plac sloturile vechi cu fructe în stil retro, trebuie să joci acest slot machine. Accesând Burning Hot te vei bucura nu numai de un joc simplu, ci și de unul dintre cele patru jackpot-uri progresive diferite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod