Lindsay Lohan este însărcinată! Iată cum arată viața ei acum

Actrița și cântăreața Lindsay Lohan este însărcinată și așteaptă primul ei copil, alături de soțul ei, Bader Shammas. Iată ce viață agitată a avut viitoarea mămică.
Actrița și cântăreața Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani – care este în prezent însărcinată și așteaptă primul ei copil cu soțul Bader Shammas – a fost onorată de cei dragi în timpul unui baby shower.

 
Lindsay Lohan a făcut petrecerea de baby shower

 

Familia și prietenii lui Lindsay au participat la un baby shower, pentru a celebra sarcina.
„Am zburat în oraș pentru a participa la baby shower-ul organizat de iubita și minunata mea prietenă, viitoare mamă strălucitoare”, a scris Juliet Angus, alături de o fotografie cu ea și Lindsay.

Pe Instagram, fratele mai mic al lui Lindsay, Dakota Lohan, a postat o imagine cu el alături de cumnatul Shammas, în vârstă de 36 de ani, scriind: „Pentru viață”.

Lindsay a împărtășit, pe Instagram, și o fotografie de la petrecerea de baby shower: o imagine cu ea și cu sora ei, Aliana Lohan, lângă care a scris „Sisters”. 

Lindsay și-a anunțat sarcina în luna martie. La acea vreme, vedeta din filmul Freaky Friday a postat pe internet o fotografie în care purta un costum alb pe care scria „Coming Soon”, alături de textul: „Suntem binecuvântați și încântați!

 
 
Cine este soțul lui Lindsay

 
Un reprezentant al cuplului a confirmat, pentru People, că actrița s-a căsătorit cu Bader Shammas, la începutul lunii iulie 2022, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii postate pe Instagram, în noiembrie 2021.
„Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”, a scris ea postare, la momentul respectiv.
 
Vestea căsătoriei lui Lindsay a venit după ce actrița l-a numit pe Shamas „soțul”, într-o postare pe Instagram.
 
Bader este finanțist și este vicepreședinte adjunct la Credit Suisse. Anterior, el a lucrat ca asociat la BNP Paribas Wealth Management. De asemenea, a obținut în 2010 o diplomă în inginerie mecanică la University of South Florida și a primit o diplomă de licență în finanțe de la John H. Sykes College of Business.

 
Mama lui Lindsay, despre sarcină: “Sunt în al nouălea cer” 

 
Mama lui Lindsay, Dina Lohan (60 de ani), a povestit anterior, pentru People, despre următorul capitol interesant al vieții fiicei sale, la scurt timp după ce știrile despre sarcină au fost făcute publice.
 
"Sunt, la propriu, în al nouălea cer. Sunt atât de fericită că nu mă pot opri și zâmbesc tot timpul. Este incredibil. Suntem atât de încântați. Este un lucru atât de frumos pentru copilul meu! Și iubesc bebelușii. Cine, nu? Cel mai mare copil al meu are un copil", a spus Dina, care este mama a patru copii.
Deși Dina nu a confirmat data nașterii și nici sexul copilului, ea a mărturisit că știe dacă va fi băiat sau fată: „Nu pot să spun, voi avea probleme!”, a mărturisit ea.
Surse apropiate actriței au declarat, potrivit People, că venire pe lume a bebelușului urmează să fie în această vară.
 

 
Iată ce viață agitată a avut viitoarea mamică

 
 
Lindsay Lohan se numără printre actriţele care au cunoscut succesul la vârste fragede.
După câţiva ani în care s-a confruntat cu probleme legate de alcool şi droguri care au dus şi la arestarea ei şi care i-au pus în pericol cariera, actriţa susţine că şi-a găsit liniştea şi că este pe drumul cel bun. "Sunt într-un moment bun al vieţii mele şi tot ceea ce vreau este să merg înainte. Toată lumea trece prin anumite lucruri în viaţă, dar totul se întâmplă cu un motiv, bun sau rău", a declarat actriţa.
 
Până la un moment dat, Lohan a fost celebră pentru apariţiile în tabloide, nu prin prisma carierei de actriţă. Considerată drept una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei a atins apogeul în 2003-2004, când a jucat în filmele "Freaky Friday" şi "Mean Girls". 
 

 
Lindsay şi-a început cariera la o vârstă fragedă
 

 
A debutat în showbiz ca model, urmând ca apoi, la doar 10 ani, să joace primul rol în serialul "Another World". La 11 ani, Lindsay a jucat în primul ei film, un remake al filmului "The Parent Trap", interpretându-le pe cele două surori gemene.

Ca şi mulţi alţi actori care şi-au început cariera devreme, Lindsay a fost copleşită de celebritate.
Orientarea sexuală, drogurile, alcoolul i-au complicat viaţa vedetei şi au adus-o în atenţia presei de scandal. Până acum, Lindsay a ajuns în închisoare de patru ori, fiindcă a condus sub influenţa alcoolului. Şi asta nu este tot: cu câțiva ani în urmă, Lindsay a mai fost găsită vinovată pentru că a lovit o femeie într-un club de noapte din New York, dar şi pentru furtul unor bijuterii.

 
 
Acuzată că se prostitua 

 
 
Mai mult, tânăra a fost acuzată chiar de tatăl său că se prostitua. Potrivit acestuia, Lindsay Lohan lucra ca escortă şi primea bani din partea unor bărbaţi milionari. "Ia bani ca să iasă cu bărbati, este degradant. Întâlnirile sunt programate pentru mai multe zile, iar bărbaţii plătesc totul: cameră de hotel, cheltuielile de călătorie, mâncare, bijuterii şi alte cadouri pe care i le fac ei", spune tatăl vedetei. Se zvoneşte chiar că unul dintre clienţii actriţei ar fi fost Haji Abdul Azim, un prinţ care ar fi plătit-o cu 100 de milioane de dolari pentru a petrece Revelionul alături de el, în Londra.
 
Surse foto: Instagram, Hepta 
17 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod