Joaquin Phoenix, speriat de admiratori

Actorul american spune că se simte ameninţat atunci când admiratorii săi se apropie de el, acesta nefiind nici în prezent obişnuit cu "vânătorii de autografe".
Starul american încearcă din răsputeri să evite stilul de viaţă hollywoodian şi recunoaşte că este speriat şi "copleşit" atunci când trebuie să înfrunte fanii, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

El a declarat pentru publicaţia Britain Event: "Celebritatea nu este parte din viaţa mea. Dacă mă plimb şi cineva vine cu camera, sunt cuprins de panică. Îmi imaginez cum este dacă eşti Johnny Depp, când ai ajuns la un nivel de faimă".

De asemenea, acesta a afirmat că a reuşit să aibă o viaţă mult mai "normală" faţă de celelalte vedete.
"În comparaţie cu alte persoane din această industrie, am o viaţă normală. (...) Plec şi nu vorbesc săptămâni întregi cu nimeni din industrie. Urăsc plaja. Nu îmi place să călătoresc. Nu simt că sunt evaziv. Doar că nu îmi plac acele lucruri pe care aproape toate lumea le agreează", a afirmat acesta.

Fratele actorului River Phoenix, decedat în urma unei supradoze de droguri în 1993, Joaquin Phoenix a fost nominalizat la premiile Oscar în 2006, pentru rolul titular din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", notează Mediafax.
Joaquin Phoenix fusese anterior nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Gladiatorul". De asemenea, Phoenix, nominalizat anul trecut la Oscar pentru rolul din "The Master", a înregistrat un album cu coloana sonoră a filmului "Walk the Line", pentru care a câştigat un premiu Grammy.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod