Marion Cotillard, cea mai elegantă celebritate în 2013

Actriţa franceză a fost desemnată cea mai elegantă vedetă a anului 2013 de publicaţia Grazia, surclasându-le pe Kate Moss, Victoria Beckham şi modelul Miranda Kerr.
Marion Cotillard şi-a câştigat celebritatea cu rolul cântăreţei franceze Edith Piaf interpretat în filmul din 2007 "La Vie En Rose", de Oliver Dahan, partitură pentru care a câştigat un premiu Oscar, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Actriţa franceză le-a întrecut în topul celor mai bine îmbrăcate celebrităţi ale anului 2013 pe britanicele Kate Moss şi Victoria Beckham.

Vedeta, care a strălucit pe copertele a peste 170 de reviste de modă din toată lumea, s-a clasat pe primul loc în urma votului acordat de publicul britanic.

Marion le-a depăşit pe Kate Bosworth şi Olivia Palermo, care s-au clasat pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Topul 10 al celor mai bine îmbrăcate celebrităţi ale anului 2013, realizat de publicaţia Grazia, le include, în ordine, şi pe Rihanna (4), Alexa Chung (5), Kate Moss (6), Victoria Beckham (7), Miranda Kerr (8), Nicole Ritchie (9) şi Cara Delevingne (10), relatează Mediafax.

Remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutată printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, primit în 2008.
Marion Cotillard s-a aflat pe afişul a două filme cu mare succes de casă în 2010 - "Începutul/ Inception", de Christopher Nolan, şi "Les Petits mouchoirs", de Guillaume Canet.

De asemenea, actriţa franceză a fost văzută pe marile ecrane în lungmetrajul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis ediţia din 2011 a Festivalului de la Cannes. Cel mai recent film al ei, "De Rouille et d'Os", de Guillaume Canet, a fost prezentat la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes.
Marion Cotillard a jucat şi în cel mai recent film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Renaşterea/ The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod