Jessica Simpson a devenit mamă pentru a doua oară

Cântăreaţa şi actriţa americană a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson.
Cântăreaţa şi actriţa americană a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson.
 
Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: "Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine", informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.

Purtătorul de cuvânt a mai spus: "Jessica, Eric şi Maxwell sunt încântaţi să-i spună bun venit noului membru al familiei".

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor.

Eric Johnson s-a despărţit în octombrie 2009 de soţia lui, Keri, după un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999.
S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007.
Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod