Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu s-au despărţit

Soprana şi contratenorul care a reprezentat România la Eurovision 2013 au decis să pună capăt relaţiei pe care o începuseră anul acesta.
Artistul a părăsit casa sopranei din Bucureşti, unde locuia de mai mult timp, şi s-a mutat înapoi în locuinţa lui din Ploieşti, informează gandul.info

Surse din anturajul celor doi muzicieni au declarat că problemele cuplului au început să apară în urmă cu câteva săptămâni, chiar înainte de plecarea lor la Moscova, unde aveau programat un concert. 

"Este o perioadă de tranziţie în plan sentimental şi vreau să-mi dau seama ce se întâmplă. Timpul le rezolvă pe toate", a explicat Cezar Ouatu.
"E adevărat că în acest tumult şi în această viaţă agitată trebuie să ai pe cineva care te înţelege şi care îţi este alături. Nu ştiu dacă este bine pentru persoana care îţi este alături să fii tot timpul în mişcare, la tot felul de premii şi gale, înconjurat de femei”
, a adăugat artistul.

În urmă cu trei săptămâni, Angela Gheorghiu a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină alături de Cezar Ouatu la Teatrul Stanislavski din Moscova, informează site-ul citat.
 
 
Foto: Mediafax 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod