Jessica Alba a crezut că are accident cerebral

Actriţa americană s-a grăbit spre un spital din Los Angeles, în plină noapte, săptămâna trecută, din cauza unor simptome care au făcut-o să creadă că suferise un accident vascular cerebral.
Vedeta în vârstă de 31 de ani se afla cu soţul ei, Cash Warren, în vila lor din Los Angeles, în momentul în care a început să nu-şi mai simtă una dintre mâini, să aibă palpitaţii şi dureri de cap, informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax.

Invitată în talk show-ul prezentat de Jimmy Kimmel, Jessica a spus că era "îngrozită" în acele momente. "Am crezut că am suferit un accident vascular cerebral. Am crezut cu adevărat că asta se întâmpla.  Era ora 02.30, m-am trezit şi mâna mea a început să amorţească.
Mi-a amorţit toată mâna. Era moartă, nu am putut s-o mişc deloc. Tot braţul îmi amorţise, aveam frisoane reci în zona cefei şi a frunţii. Nu puteam să îmi mişc faţa"
, a povestit actriţa.

Cuprinsă de panică, Jessica a căutat pe internet informaţii despre acele simptome şi a descoperit că ele caracterizau accidentul vascular cerebral. L-a contactat pe singurul medic pe care ştia că putea să conteze la acea oră - pediatrul fiicelor sale. "I-am trimis un sms pediatrului meu.
Este pediatrul fiicelor mele, dar era singura persoană care putea să îmi răspundă la ora 02.30"
, a spus actriţa.

"I-am spus: «Am aceste simptome... şi toate se înrăutăţesc». El mi-a răspuns: "Eşti puţin prea tânără pentru asta", a adăugat Jessica Alba.

Actriţa a fost transportată în acea noapte la un spital din apropiere, unde i-a fost făcută o tomografie, iar medicii au diagnosticat-o cu sindromul de canal carpian, o afecţiune relativ banală, care poate să provoace dureri, amorţeli şi înţepături la nivelul mâinilor şi al degetelor.

Jessica Alba, care a apărut în "Sin City" în 2005, îşi va relua rolul din această peliculă în continuarea "Sin City 2".


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod