Jennifer Love Hewitt stie sa se iubeasca

de Nicoleta Tarantus, 24 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Love Hewitt stie sa se iubeasca

Actrita este de parere ca o gandire pozitiva, inca din momentul in care te trezesti, iti asigura o zi perfecta. Inainte sa plece din casa, Jennifer isi repeta in minte cele 5 lucruri pe care le iubeste la ea - este un exercitiu care ii creste increderea in propria persoana, potrivit FemaleFirst.co.uk.

"Adorm simtindu-ma frumoasa, iar dimineata, inainte sa plec din casa, imi repet cele 5 lucruri pe care le iubesc la mine, ca de exemplu: 'Am niste ochi superbi!'. Ma ajuta foarte mult acest 'exercitiu'", a declarat actrita revistei Shape.  
In varsta de 30 de ani, actrita a fost criticata acum doi ani cand a aparut in bikini pe plaja cu cateva kilograme in plus, insa a trecut peste acest episod si declara ca nu este obsedata de perfectiunea trupului.

Jennifer Love Hewitt este impreuna cu Jamie Kennedy, care a inspirat-o foarte mult, pentru ca el este un fan al regimului de viata sanatos, al dietei stricte si al exercitiilor.

"Vara trecuta am fost impreuna in Monaco. In fiecarea dimineata alergam pret de 40 de minute pe strazile din Monte Carlo. Este un mod extraordinar de a vedea orasul. Cand calatorim, incercam sa exploram locurile alergand, facand miscare", a mai declarat actrita.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod