Elizabeth Taylor vrea sa stea langa Michael Jackson

de Nicoleta Tarantus, 24 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elizabeth Taylor vrea sa stea langa Michael Jackson

In varsta de 77 de ani si prietena apropiata a Regelului pop, actrita isi doreste sa fie inmormantata langa acesta, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, potrivit femalefirst.co.uk.

Potrivit unei surse citate de revista National Enquirer, dupa ce a asistat la ceremonia funerara a lui Jackson de la Great Mausoleum, cu vitralii ce prezentau lucrari ale lui Michelangelo, ea a spus prietenilor: "Am avut o senzatie de pace pe care n-am mai simtit-o niciodata".

In prezent, actrita foloseste un scaun cu rotile din cauza scoliozei de care sufera, care i-a provocat o curbare anormala a coloanei vertebrale.
Elizabeth Taylor nu a asistat la slujba publica oficiata in memoria lui Michael, din luna iulie, de la Staples Center din Los Angeles, deoarece era coplesita de durere.

"L-am iubit pe Michael cu tot sufletul meu si nu pot sa-mi imaginez viata fara el. El va trai in inima mea pentru totdeauna, dar nu e suficient. Viata mea pare acum goala. Nimeni nu cred ca stie cat de mult ne iubeam unul pe celalalt", a declarat actrita, la putin timp dupa moartea lui Michael.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod