Jennifer Lopez, vacanţă pe iaht

Devenită celebră în anii '90 pentru formele pronunţate de invidiat, care i-au asigurat de-a lungul anilor locuri fruntaşe în topurile celor mai dorite femei din lume, Jennifer Lopez îşi păstrează silueta fermă şi la 43 de ani, starul latino fiind surprins în timp ce se relaxa pe un iaht alături de familie şi de prieteni.

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a petrecut un weekend de relaxare în Miami alături de gemenii ei, Max şi Emme, şi de prieteni de familie, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Vedeta în vârstă de 43 de ani a apărut pe iaht purtând un costum de baie din două piese, de culoare albastru pal, ochelari de soare şi, uneori, un prosop alb înfăşurat în jurul corpului. Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a petrecut un weekend de relaxare în Miami alături de gemenii ei, Max şi Emme, şi de prieteni de familie, scrie ziarul britanic.

Vedeta în vârstă de 43 de ani a apărut pe iaht purtând un costum de baie din două piese, de culoare albastru pal, ochelari de soare şi, uneori, un prosop alb înfăşurat în jurul corpului.



Ţinându-şi părul strâns în coc, Jennifer Lopez a fost văzută bucurându-se de un prânz uşor la o masă de pe iaht şi stând de vorbă cu prieteni.



Dacă duminică J. Lo a putut fi fotografiată în costum de baie, vedeta a afişat o ţinută mai "cuminte" în ziua precedentă, când a ieşit la plimbare cu prietenii tot în Miami, notează ziarul citat de Mediafax. Artista a purtat atunci o salopetă casual albă, pe deasupra costumului de baie, accesorizată cu o pereche de cercei mari rotunzi şi o eşarfă care îi ţinea părul strâns.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod