Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux

Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, a anunţat duminică seară agentul de presă al actriţei americane.
Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, a anunţat duminică seară agentul de presă al actriţei americane.

"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, vineri, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui în căsătorie", a declarat agentul de presă al actorului pentru revista People, citată de agenția Mediafax.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, cei doi actori, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), şi-au început relaţia în mai 2011.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod