Jennifer Aniston, lună de miere îndoliată

Luna de miere a cuplului Jennifer Aniston - Justin Theroux, petrecută în Bora Bora, a avut parte de un final tragic, weekendul trecut, când o prietenă apropiată a celor doi actori şi-a pierdut viaţa pe acea insulă exotică, informează site-ul closermag.fr citat de Mediafax.

Cei doi actori hollywoodieni s-au căsătorit în vara acestui an şi au decis să îşi petreacă luna de miere în Bora Bora, o insulă din Polizenia Franceză, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Printre invitaţii lor s-a aflat şi Carmel Musgrove, al cărei trup neînsufleţit a fost descoperit vineri pe o plajă de pe acea insulă.

Carmel Musgrove, asistenta cunoscutului producător de film Joel Silver, avea vârsta de 28 de ani.

"Joel Silver, familia sa şi echipa sa sunt devastaţi de moartea lui Carmel Musgrove.

Carmel era o prietenă apropiată şi o colegă respectată, cu un viitor strălucit în faţa ei. Ne va lipsi foarte mult", a declarat pentru Us Weekly agentul de presă al producătorului Joel Silver.

Potrivit jurnaliştilor de la Tahiti Nui Television, angajaţii hotelului în care se afla Carmel Musgrove au fost aceia care au alertat autorităţile. Pompierii şi jandarmii au descoperit trupul neînsufleţit al victimei într-o lagună. Potrivit jandarmeriei locale, "tânăra aprecia băile nocturne".

"A intrat singură în apă, noaptea, şi a fost găsită moartă, complet goală"
, au precizat autorităţile locale.

Trupul ei neînsufleţit a fost cercetat vineri de medicii legişti, care au spus că nu au descoperit nicio urmă de violenţă.
În opinia anchetatorilor, decesul a fost cauzat cel mai probabil de un accident.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux nu au făcut deocamdată nicio declaraţie de presă referitoare la acest subiect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod