Jennifer Aniston, lună de miere îndoliată

Actorii şi invitaţii lor s-au cazat la hotelul Four Seasons, din Bora Bora


Actriţa Jennifer Aniston, una dintre vedetele serialului "Prietenii tăi/ Friends", s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, în reşedinţa din Los Angeles a cuplului, pe 5 august, în cadrul unei ceremonii secrete, care a luat prin surprindere presa americană, dar şi pe mulţi dintre oaspeţii celor doi.

Aceasta este prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston, notează agenţia Mediafax.

Jennifer Aniston, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" - care va împlini vârsta de 44 de ani săptămâna viitoare -, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).
În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer, notează Mediafax.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".
În prezent, Justin Theroux joacă în serialul "Cei rămaşi/ Leftovers", care este difuzat de reţeaua de televiziune HBO.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod