O româncă a primit premiul pentru cea mai bună poliţistă din lume

Comisarul-şef de poliţie Raluca Domuţa a primit titlul de "International Female Police Peacekeeper 2015", în cadrul unei ceremonii organizate în Marea Britanie, pentru modul în care s-a implicat în misiunile de căutare şi salvare după cutremurul care a avut loc în Haiti, în 2010.

"La data de 23 august a.c., în cadrul ceremoniei organizate de International Association of Women Police - IAWP, comisarului-şef de poliţie Raluca Domuţa, din cadrul Poliţiei Române, i s-a conferit titlul de «International Femele Police Peacekeeper 2015», pentru rolul deosebit avut în timpul misiunii de căutare şi salvare din Haiti", a anunţat luni Poliţia Română, într-un comunicat de presă citat de agenţia Mediafax.

În cadrul festivităţii organizate în Cardiff, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, poliţistei i-a fost recunoscut rolul pe care l-a avut în 2010, în timpul unei misiuni ONU pe care a avut-o în Haiti.

Conform sursei citate, Raluca Domuţa a fost apreciată pentru implicarea în activităţile de căutare şi salvare derulate în urma cutremurului din 2010, precum şi pentru modul în care a asigurat securitatea medicilor care acţionau în zonă pentru combaterea holerei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod