Horoscop. Ce poţi obţine în viaţă datorită şarmului, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară se folosește de această calitate doar pentru a pune mâna pe un bărbat, ca mai apoi să nu îi mai dea drumul niciodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi foloseşti această calitate pentru a cuceri bărbaţii din jurul tău, iar atunci când îţi găseşti alesul renunţi la orice truc de agăţat.
 
Pe plan profesional alegi să obţii totul prin propriile forţe şi nu vrei nimic fără să munceşti pentru asta. De cele mai multe ori, bărbatul lângă care îţi vei construi un viitor îţi va reproşa că l-ai prins într-o capcană.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poţi obţine avantaje atât pe plan sentimental, cât şi profesional datorită şarmului tău, uneori voluntar, alteori nu.
 
Eşti foarte atentă la aspectul tău fizic, dar îţi calculezi exact şi vorbele mai ales atunci când vrei să obţii ceva. Ştii pe sub pielea cui să te bagi, iar încrederea în tine îi face pe mulţi să se simtă atraşi de tine şi să facă ceea ce îţi doreşti.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sex apealul tău te face să ai mulţi admiratori, iar alegerea iubitului perfect poate fi destul de dificilă din această cauză.
 
Cu toate aceastea, şarmul te ajută să îţi atingi ţelurile pe plan sentimental, pe când în carieră alegi să fii cât de profesionistă poţi. Eşti puternică şi nimeni nu va îndrăzni să îţi refuze ceva dacă ştii la ce trucuri să apelezi. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai abilitatea de a cuceri pe oricine în jurul tău, însă şarmul te ajută mai mult pe plan personal.
 
Dacă la capitolul bărbaţi stai foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre şefi sau colegi. În mediul profesional, tehnicile tale de manipulare nu au ţinut niciodată, aşa că încearcă să renunţi la ele!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Şarmul nu te ajută prea mult în viaţă, nici în amor, dar nici în carieră.
 
Poţi obţine lucruri mici cu ajutorul sex apealului tău, însă niciodată ceva de lungă durată sau de viitor. În cazul bărbaţilor este suficientă o a doua întâlnire pentru a-ţi arăta adevărata faţă, iar tehnicile tale de cucerire să nu mai funcţioneze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îţi stă deloc în caracter să cucereşti, ci mai degrabă să fii cucerită.
 
Ai acel ceva ce îi poate face pe cei din jurul tău să fie atraşi de tine şi chiar să îi manipulezi, dar refuzi să foloseşti aceste trucuri. Vrei ca totul să fie clar de la început şi nu suporţi falsităţile în nicio condiţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Devii şarmantă în momentul în care îţi arăţi adevărata faţă, şi de cele mai multe ori acest lucru se întâmplă în plan profesional.
 
Cariera ta va avea cu siguranţă la bază caracterul tău puternic cu care îi vei surprinde pe toţi la un moment dat. La o primă vedere cei din jur se arată dezamăgiţi de tine, dar odată ce au ocazia să cunoască cum gândeşti vor fi cuceriţi pe viaţă. Poţi obţine tot ce vrei dacă ştii cu cine să stai de vorbă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti foarte seducătoare şi cu siguranţă pierzi numărul admiratorilor pe tot parcursul vieţii tale.
 
Poţi obţine tot ce vrei de la partenerul tău atunci când îi zâmbeşti frumos, dar nici aspectul tău fizic nu este deloc de neglijat. Acorzi o atenţie deosebită felului în care arăţi, tocmai pentru că ştii că datorită acestei calităţi poţi manipula de cele mai multe ori reprezentanţii sexului opus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ştii când să îţi foloseşti şarmul personal şi cu siguranţă mânuieşti foarte bine aceste trucuri când vrei să obţii ceva cu orice preţ.
 
Ai grijă de look-ul tău şi eşti o femeie atrăgătoare, aşa că îţi va fi foarte uşor să manipulezi bărbaţii din juru tău. Poţi obţine bani şi o viaţă liniştită dacă ştii cui să te adresezi şi ştii pe cine să abordezi, însă totul depinde doar de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu apelezi la şarm niciodată atunci când este vorba de lucruri importante, însă îl foloseşti din când în când în situaţii banale.
 
Nu vei obţine nici bani, nici faimă, dar nici un bărbat perfect doar pentru că ai acel ceva, ci va trebui să munceşti pentru toate acestea. Nu sunt excluse însă situaţiile în care îi zâmbeşti frumos controlorului doar pentru a scăpa de amendă, şi surprinzător...funcţionează!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ştii să te foloseşti de calităţile tale pentru a obţine ceva în viaţă, aşadar nici şarmul nu îţi este de prea mare ajutor.
 
Eşti dintr-o bucată şi nu vrei ca cei din jurul tău să vadă altceva decât realitatea, de cele mai multe ori fiind criticată pentru stilul tău direct. Eşti cuceritoare în măsura în care nu devii agresivă, însă foarte rar ţi se întâmplă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti conştientă de calităţile tale şi ştii cât de şarmantă eşti indiferent dacă ţi se spune sau nu acest lucru.

Eşti plină de încredere în tine, ai grijă mereu de înfăţişarea ta şi emani o siguranţă de sine cu care îi poţi cuceri pe mulţi. În mediul profesional ţi se oferă mai multe şanse tocmai pentru că arăţi că eşti capabilă şi curajoasă, iar în dragoste îi ai pe bărbaţii din jurul tău la picioare indiferent de condiţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod