Jean Claude Van Damme filmează la Bâlea Lac

Actorul filmează o reclamă la o marcă de bere la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, vedeta afirmând că a realizat deja şase filme în România, ţară în care "se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi".
La filmările de marţi de la Bâlea Lac, actorul poartă un costum de blugi, cu cămaşă fără mâneci, deşi se înregistrează, potrivit meteorologilor, minus trei grade Celsius, iar stratul de zăpadă măsoară 143 de centimetri.

Van Damme a declarat presei că a mai fost în România, realizând deja şase filme aici.
"Vreau să îmi salut toţi fanii din România. Ştiu că aici am un fan club foarte puternic. Mă bucur să fiu din nou în România. De când am fost ultima dată se văd progrese mari, se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi", a spus Van Damme, care s-a declarat încântat de peisaj.

Actorul a ajuns, luni după-amiază, la Bâlea Lac, cu un elicopter, fiind cazat la Cabana Bâlea Lac.
El va filma şi în cursul zilei de miercuri, echipa sa achitând Primăriei comunei Cârţişoara o taxă de 2.000 de lei pentru ocuparea spaţiului public.

Iniţial, echipa sa a vrut să-i aducă patul propriu, deoarece vedeta a cerut ca patul să fie mare şi salteaua dintr-o singură bucată, dar s-a renunţat la idee după ce a fost găsit un pat corespunzător în cabană.
Van Damme a venit însă cu o parte din mâncarea pe care o consumă.

Despre reclama la care lucrează vedeta nu a făcut niciun comentariu, iar membri staff-ului au refuzat să prezinte detalii.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod