Iulia şi Mihai Albu au divorţat la notar

Designerul şi soţia sa, Iulia, ar fi pus oficial capăt mariajului lor de opt ani, anunță ziarul Ring.

Se pare că cei doi au divorţat luni la notar. Informaţia a fost confirmată pentru ziarul Ring de apropiaţii cuplului.

"Iulia şi Mihai au divorţat la notar astăzi (ieri.n.r.). Se pare că pentru ei este mai bine aşa, fiecare dorindu-şi altceva de la viaţă. S-au ferit de ochii lumii, dar nu se mai înţelegeau de multă vreme", au declarat persoane din anturajul celor doi.

Motivele divorţului ar fi fost legate mai mult de atitudinea Iuliei, care îşi doreşte o carieră în modă, ceea ce presupune o mai mare mediatizare. În schimb, Mihai Albu preferă discreţia şi nu îşi vrea să apară în presă.

Invitat luni la emisiunea "Happy Hour", designerul a spus că nu va divorța.

"S-a mai pus problema divorţului. Sunt tot felul de discuţii. Eu sunt cel care cedează. Avem şi noi probleme în cuplu şi în orice cuplu sunt discuţii. Dar asta nu înseamnă că divorţăm. Divorţul este ultimul lucru care se poate întâmpla, mai ales că noi avem un copil", a spus Mihai Albu.

Designerul a confirmat însă marți, pentru Mediafax, decizia de a divorța. "Suntem în divorţ. Am hotărât de comun acord să divorţăm, pentru că nu ne mai înţelegeam. Fiecare a apucat-o pe drumul propriu", a spus Mihai Albu.

Referitor la divorţ, Iulia Albu a cerut, pe pagina sa de Facebook, discreţie: "Noi hotărâm ce, când, cum şi dacă.

Nu mai veniţi în faţa uşii, nu mă mai pândiţi în faţa blocului, nu mai insistaţi cu telefoanele. Punct", a scris ea.

Iulia şi Mihai Albu s-au căsătorit în vara anului 2004 și au o fetiță în vârstă de trei ani, Mikaela.

Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial.

Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu "o pereche de zgârie-nori", având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept "arhitectul de pantofi al României", a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro, notează Mediafax.

  Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România.

După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.

 



Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mona pe 27 Feb 2013, 03:39
    divort

    Ca sa vezi, astea sunt problemele tarii, divorteaza , si ce daca? cine este ea ca sa i se dea atata importanta, o plimbatoare de gaini, ca pe fetita ei nu putea sa o plimbe, nu?O persoana care nu stia decat sa critice pe altii,dar uita sa se uite in oglinda.Ma mir ca el a suportat-o pana acuma. Maruta va avea din nou despre ce sa mai barfeasca. Halal emisiuni, halal oameni.Rusine!

    1
    0

  • kischu pe 27 Feb 2013, 02:13
    divort familia albu

    Doua personaje incolore inodore insipide talent zero un fel de catalin botezatu cizmar.Da eu sint invidios ca ea are o cariera de piatra dura ....

    0
    0

  • ariana pe 26 Feb 2013, 21:39
    iulia

    bine ca s-a despartit de idioata aia,el un creator desavarsit,iar ea nu facea decat sa atace pe toata lumea,parca era buricul principesei.Acum sa vedem cine o mai baga in seama

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod