Iulia Albu: "Există 5 lucruri pe care Andreea Marin le face mai bine cu gura decât mine"

Replica Andreei Marin a provocat o nouă reacție a "inamicului"


Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând milaAndreea Marin
"Desigur, este dificil pentru “Zână”, ale cărei relaţii cu persoane influenţe sunt de notorietate, faptul că mai există şi oameni care avansează profesional pe baza unor studii în domeniu, nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicaţia logică, cum îi place “Zanei” să spună, este că atâta timp cât nu suntem suficient de subiectivi (în sensul de aserviţi domniei sale), nu ne putem ridică, culmea, la standardele pe care domnia să presupune eronat că le-ar putea impune", a mai scris fashion editorul.

Iulia a precizat că nu a încercat și nici nu și-a propus vreodată să colaboreze cu Andreea Marin, dar i-a dat un sfat: "Nu-mi doresc şi n-am încercat niciodată o colaborare cu ea întrucât styling-ul persoanelor publice nu reprezintă, în acest moment, pentru mine un obiectiv profesional.
Îi recomand totuşi, întrucât este evident faptul că nu-şi poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovadă fiind apariţiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, să-şi cumpere încă o oglindă în care să analizeze măcar timp de 5 secunde ţinută înainte de a ieşi din casă."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cris pe 25 Iul 2014, 15:01
    Andreea.... "Zana" expirata de mult

    Cred ca Iulia a fost prea blanda in cele spuse. Andreea este FALSA si inconsecventa. Disperata dupa fala pierduta si dornica de atentie, de ORICE FEL de atentie, face declaratii care o depasesc. Cu vorbe care se doresc a fi adanci, face aluzie la "valoarea" Iuliei... ca si cand ea, Zana rasuflata de mult, ar valora mai mult decat o ceapa degerata. In loc sa piarda timpul atacand un critic de moda, care I-a criticat tinuta si nu valoarea (sau LIPSA de), Zana rasuflata ar face mai bine sa explice cum se face ca incet incet... nici un post de televiziune nu se mai da in vant dupa ea. Si poate reuseste performanta de a spune ca este panicata si disperata de a recapata oarece atentie a publicului. Patetica individa, falsa si ipocrita Andreea Marin.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod