Iulia Albu: "Există 5 lucruri pe care Andreea Marin le face mai bine cu gura decât mine"

După ce a aflat ce a spus vedeta despre ea, marţi seară, la emisiunea Click! de la Prima TV, fosta soție a lui Mihai Albu i-a dat o replică acidă.

"Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare (...). Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ", a declarat, marţi seară, Andreea Marin, făcând aluzie la la Iulia Albu, care a criticat-o deseori pentru ţinutele nepotrivite.

Să-şi cumpere încă o oglindă în care să analizeze măcar timp de 5 secunde ţinută înainte de a ieşi din casăIulia Albu
Iulia Albu i-a răspuns dur pe pagina sa de Facebook.
"Ei bine da! Iată postul mult promis. Să începem cătinuț... Pe diva de Andreea Marin o mănâncă din nou în partea dorsală... Aşadar, dacă o mănâncă, să o scărpinăm! În ciuda faptului că într-adevăr am o gură mare, există cel putin cinci lucruri pe care “Zâna” le face mai bine cu gura decât Iulia Albu. Acestea sunt:

1. să mănânce banii statului, fiind de-a dreptul nesimţit şi de notorietate salariul pe care ea îl avea la TVR în perioada răposatei “Surprize, Surprize”,
2.
mâncatul în general.
3. Product placement pentru pătrunjel.
Le ghiciți pe celelalte două?"
, a scris Iulia.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cris pe 25 Iul 2014, 15:01
    Andreea.... "Zana" expirata de mult

    Cred ca Iulia a fost prea blanda in cele spuse. Andreea este FALSA si inconsecventa. Disperata dupa fala pierduta si dornica de atentie, de ORICE FEL de atentie, face declaratii care o depasesc. Cu vorbe care se doresc a fi adanci, face aluzie la "valoarea" Iuliei... ca si cand ea, Zana rasuflata de mult, ar valora mai mult decat o ceapa degerata. In loc sa piarda timpul atacand un critic de moda, care I-a criticat tinuta si nu valoarea (sau LIPSA de), Zana rasuflata ar face mai bine sa explice cum se face ca incet incet... nici un post de televiziune nu se mai da in vant dupa ea. Si poate reuseste performanta de a spune ca este panicata si disperata de a recapata oarece atentie a publicului. Patetica individa, falsa si ipocrita Andreea Marin.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod