Iubitul Andreei Marin, operat la mână

Logodnicul vedetei, Tuncay Ozturk, a fost operat în Turcia. Fizioterapeutul are acum mâna în gips.
Tuncay Ozturk a ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Istanbul, pentru o intervenţie chirurgicală ce nu putea fi amânată.

Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, însă îl va împiedica pe iubitul Andreei Marin să mai profeseze pentru o perioadă, scrie ziarul Click!.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au anunţat la sfârşitul lunii octombrie că s-au logodit, la cinci luni de la începutul relaţiei lor. "Şi-a lăsat ţara pentru mine. Nu e puţin lucru. A luat viaţa de la zero.
Cred că am datoria de onoare să îl preţuiesc la fel de mult cum mă preţuieşte el... Nu mă poate obliga nimeni să fac ceva ce nu simt. Suntem oameni maturi şi ştim ce ne dorim. Nu e nevoie de cineva din afară să ne convingă ce ne dorim!"
, a mărturisit vedeta, la Kanal D.

"Am avut o dorinţă fantastică de a fi iubită. Eu sunt un om care dăruieşte foarte mult într-o relaţie şi mă simţeam pustiită pe dinăuntru. Tuncay m-a făcut să înfloresc pur şi simplu... Nu mă mai preţuiam pe mine până când a venit cineva lângă mine şi m-a făcut să văd lucrurile altfel.
Am hotărât că Tuncay merită o femeie plină de viaţă, hotărâtă"
, a mai spus Andreea.

"Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu. Dacă aş fi îndrăgostită pierzându-mi minţile, nimic nu m-ar face să fiu cu acel om dacă copilul meu nu ar fi fericit. Vreau să am un copil care să aibă ceva de învăţat de la partenerul meu de viaţă. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan"
, a adăugat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • POPA pe 10 Dec 2013, 20:09
    viciul secolului xxi

    Aceasta se numeste epidemia secolului,dupa SIDA,toate vedetele,care apar la televizor,sunt devortate numai stii de cite ori,asa si in Portugalia,joaca intr-o telenuvela,film,imediat se indragostesc unul de altul,se casatoresc,distrugind tot ,ce au in urma lor.Ce viitor v-om avea,cu asa curvarie ,si falsivitate,in care se transforma fiinta unana.Drept spus ne-am transformat in animale,fara control asupa necesitatii corpului.Ginditiv-a ca mama,sau tata ,divorteaza,si se casatoresc de 365 de ori pe an,ce v-or fi cu copiii cei care nu v-or dovedi sa se adopte cu acel parinte,care intra in casa,dupa aia dispare vine altul,ce stare psihica v-or avea ei in viitor,asa .ca bagati minte in cap,si ginditi-va si la ei.De ce s-a ajuns, ca casatoria sa fie echivalenta cu un prezervativ,l-ai folosit l-ai dat afara.Pacat de casatoria sfinta,in ce hal a ajuns.

    0
    0

  • VENCZEL ILDIKO PARASCHIVA pe 7 Dec 2013, 20:45
    O IUBESC PE ANDREEA MARIN OZTURK

    . PACAT CA TURCU E BOLNAV, DAR SE VA FACE BINE. ANDREEA, MULT SUCCES, N TE LASA.

    0
    0

  • aida iolana pe 7 Dec 2013, 20:40
    andreea e fantastica si frumoasa. invidiosilor!!!

    nemaipomenita a andrusa marin. o frumusete de fata. sa ne traiasca! ada iolana

    0
    0

  • Shuli pe 6 Dec 2013, 18:38
    Zana plictisitoare si patetica

    Andreea este dependenta in relatii iar acum face acelasi circ patetic pe care l-a facut si cand a inceput relatia cu Banica. Declaratii lacrimogene, fotografii in ipostaze romantice, afisat cu tipul peste tot... Iar cand o sa se strice caruta (pentru ca... o sa se strice), o sa o apuce dracii pe mass media si paparazzi, aceeasi carora, in vremurile "bune" de relatie, le dadea decratii siropoase, si o sa faca scandal, cerand intimitate. Asa un "deja vu"... Plictisitoare Zana, foarte plictisitoare.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod