In luna iunie, rasfata-ti copilul la Baneasa Shopping City!

27 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
In luna iunie, rasfata-ti copilul la Baneasa Shopping City!
Baneasa Shopping City deschide incepand din acest weekend o serie de activitati dedicate copiilor, pentru ca petrecerea celor mici sa dureze nu o zi, nu trei zile si trei nopti, ci intreaga luna iunie.

Incepand cu weekendul 29-30 mai si continuand cu urmatoarele trei weekenduri din luna iunie, intre orele 13 si 20, copiii vor avea ocazia sa descifreze misterele unora dintre cele mai dorite meserii: doctor, bucatar, politist sau artist. In spatii special amenajate cu decorul specific fiecarei ocupatii, cei mici vor primi raspuns direct de la specialisti la toate intrebarile care ii preocupa si vor experimenta in siguranta ce presupune fiecare din meserii.

Mai mult, in weekendul 29-30 mai, va fi organizat si un targ de jucarii si hainute pentru copiii cu varste de pana in 14 ani.


Chiar de ziua lor, pe 1 iunie, copiii sunt asteptati alaturi de parintii lor in Food Court Baneasa Shopping City, incepand cu ora 17:00, la cea mai mare petrecere costumata. Copiii care vor participa la petrecere vor fi fotografiati si vor putea participa la concursul Superbebe. Pozele vor fi postate pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro pentru a fi votate, iar in urma concursului cea mai votata fotografie o sa fie publicata in editia din luna august a revistei Superbebe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod