Ilie Năstase, internat în spital

Fostul tenismen are o hernie care necesită o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Operaţia nu este însă una dificilă, iar Năstase a explicat că se va reface rapid.

Ilie Năstase s-a internat luni pentru analize. El a declarat că trebuie să se opereze de hernie, pe care se pare că a capătat-o după un efort fizic intens. "Nu este nimic grav, m-am internat astăzi (n.r. - luni). Mi s-au rupt muşchii şi trebuie să mă operez de hernie", a spus Năstase pentru ziarulring.ro.

Conform medicilor, este vorba de o internare de doar câteva zile, iar intervenţia este foarte simplă. Recuperarea nu va dura mult. "Este o intervenţie simplă, care se face laparoscopic.

Deocamdată nu face decât nişte analize şi probabil în zilele următoare va avea loc intervenţia", a declarat pentru ziarul Click! o sursă apropiată lui Ilie Năstase.

Operaţia l-a obligat pe Năstase să amâne inaugurarea academiei care îi poartă numele, ridicată pe locul fostei baze sportive din cartierul Aurel Vlaicu, scrie Click!. De construcţie s-a ocupat soţia fostului tenismen, Brigitte, investiţia ridicându-se la 1,5 milioane de euro. Potrivit ziarului citat, lucrările au durat trei ani, iar pe terenul de 63.000 de metri pătraţi au fost amenajate şase terenuri pentru copii, vestiare pentru fete şi băieţi, cu grupuri sanitare, şapte terenuri cu zgură pentru adulţi, un teren de fotbal, precum şi un loc de joacă pentru copii.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod