Mihaela Rădulescu: "Mi-a plecat iubitul de acasă, am mai plecat şi eu la altul"

După trei căsnicii eşuate şi mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, vedeta mărturiseşte că nu a făcut întotdeuna cele mai bune alegeri.
Deşi nu acceptă să fie judecată de nimeni pentru deciziile sale, Mihaela Rădulescu este ea însăşi cel mai obiectiv critic. Ea recunoaşte că a făcut şi paşi greşiţi şi îşi acceptă eşecurile, dezvăluind o latură necunoscută de public: sensibilitatea.

"Mi se întâmplă şi mie ca tot omul să fi făcut alegeri poate nu prea inspirate. Mi-a mai plecat şi mie un iubit de acasă sau am mai plecat şi eu la altul, se întâmplă. Acuma, nu-ţi imagina că o întâmplare de genul ăsta e trăită cu zâmbetul pe buze.
Am şi eu lacrimi în dotare, am şi eu nervi", a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru emisiunea "Click!"
, difuzată de Prima TV.

Vedeta a mai spus că nu a apelat niciodată sprijinul vreunui psiholog, pentru că a reuşit să-şi păstreze cumpătul în cele mai grele momente din viaţa ei: "Nu am avut niciodată o depresie, admit, recunosc. Cică nu e bine. E bine să mai ai câte o depresie."

"Cred că un secret că îmi merge bine pe toate planurile şi că îmi provoc acest bine.
Oricât aş părea de sociabilă, uşor integrabilă în orice mulţime de oameni, îmi place să am momentele mele de solitudine, mă bucur de ele, mai ales noaptea după ce se culcă fiul meu, sau după ce se culcă oricine din preajmă îmi place să am aşa ceva timp cu mine"
, a mai mai spus Mihaela Rădulescu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lulu pe 11 Iun 2015, 10:50
    NeinteresantA966

    Neinteresant. Cine e individa? De ce scrieti despre ea?

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod