Hugh Hefner se însoară de Revelion

Patronul grupului Playboy şi logodnica sa, cu 60 de ani mai tânără decât el, au obţinut licenţa de căsătorie de care au nevoie pentru a face nunta în noaptea de Revelion.

Cei doi s-au împăcat după ce Crystal Harris, un model Playboy care aspiră la o carieră de cântăreaţă, a rupt logodna şi l-a părăsit pe Hefner cu doar cinci zile înainte de ceremonia de nuntă, în iunie 2011, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ.com, Hefner şi Harris au reluat legătura şi au decis îşi petreacă restul zilelor împreună. Ei au fost văzuţi mergând marţi dimineaţă la un tribunal din Beverly Hills, unde au completat documentele necesare pentru a obţine o licenţă de căsătorie şi vor face nunta în noaptea de Revelion.

Cei doi locuiesc din nou împreună începând din luna mai, după ce Crystal Harris, în vârstă de 26 de ani, l-a implorat pe Hugh Hefner, în vârstă de 86 de ani, să o ierte.

Nunta va avea loc la celebrul conac Playboy din Los Angeles, iar la ceremonie vor participa doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi, susţin sursele citate de TMZ.

Hugh Hefner a fost căsătorit de două ori - cu Mildred Williams, în perioada 1949 - 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010 - şi are patru copii: Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) şi Cooper Hefner (născut în 1991).

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • july pe 5 Dec 2012, 15:47
    ..................................

    Mda,ce sa mai zic.Pe scurt ea ii iubeste doar banii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod