Heidi Klum la 18 ani. Cum arăta la începutul carierei - VIDEO

Top modelul german Heidi Klum le-a oferit fanilor săi o imagine diferită a sa faţă de cea cunoscută până în prezent, postând pe pagina sa de Facebook un filmuleţ de la vârsta de 18 ani.

Top modelul german Heidi Klum le-a oferit fanilor săi o imagine diferită a sa faţă de cea cunoscută până în prezent, postând pe pagina sa de Facebook un filmuleţ de la vârsta de 18 ani.

Modelul, care va împlini în curând 39 de ani, a postat pe pagina de Facebook un film realizat la vârsta de 18 ani, când şi-a început cariera, în Germania, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Heidi Klum, pe vremea aceea brunetă, apare în imagini purtând un costum de baie întreg, defilând şi pozând pe marginea unei piscine.

Modelul mai apare în imagini în cadrul emisiunii "Model 92", o competiţie de modeling prezentată la TV.

"Pentru că atât de mulţi dintre voi au răspuns la fotografiile mele de la începutul carierei, am vrut să vă arăt cum a început totul...

Am câştigat un concurs televizat de modelling când aveam 18 ani", a scris Heidi Klum pe Facebook.

Heidi Klum a fost aleasă câştigătoarea respectivului concurs din 25.000 de concurente, iar premiul a fost un contract în valoare de 300.000 de dolari cu Metropolitan Models New York. Ea a acceptat contractul câteva luni mai târziu, după ce a absolvit şcoala.

Heidi Klum a fost mulţi ani unul dintre cele mai apreciate modele de podium din lume şi apoi a devenit prezentatoarea emisiunii de televiziune "Project Runway".
Top modelul german a asigurat şi designul unor articole vestimentare, pantofi şi produse cosmetice, lansate de branduri renumite, precum Birkenstock, Victoria's Secret şi Jordache.

Cu venituri de 20 de milioane de dolari, Heidi Klum se situează pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite manechine din lume realizat în 2011 de Forbes, notează Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod