Heath Ledger a fost rasplatit, postmortem, cu un premiu BAFTA

9 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Heath Ledger a fost rasplatit, postmortem, cu un premiu BAFTA

Duminica, 8 februarie, in cadrul festivitatii de decernare a Premiilor Academiei Bitanice de Film (BAFTA), regretatul actor Heath Ledger a fost desemnat Cel mai bun actor in rol secundar. Starul, care a decedat in urma unei supradoze accidentale in data de 22 ianuarie 2008, a primit un nou premiu postmortem, pentru rolul jucat in cea mai recenta pelicula "Batman", "The Dark Knight" ("Cavalerul Negru"). In film, Ledger a interpretat personajul negativ The Joker.

Celebritatile prezente la eveniment au intampinat cu emotie decizia BAFTA de a decerna acest premiu actorului Heath Ledger.
Starurile, printre care s-au numarat Brad Pitt, Angelina Jolie si Sharon Stone, au asistat la momentul in care actrita Goldie Hawn a inmanat premiul unuia dintre producatorii peliculei, Charles Roven, care a acceptat distinctia in numele lui Ledger.

Roven a tinut in fata audientei un discurs emotionant, citat de site-ul Femalefirst.co.uk: "In numele familiei lui Heath si in numele tuturor celor care au fost implicati in realizarea filmului 'The Dark Knight', apreciem si multumim BAFTA pentru faptul ca l-a onorat pe Heath cu acest premiu.
Cunoscandu-l pe Heath, stiu ca s-ar fi simtit modest si foarte mic in fata interpretarilor care au fost, de asemenea, nominalizate in aceasta seara.".


Producatorul Charles Roven a continuat: "Am avut norocul de a lucra doua filme impreuna cu Heath si ma consideram norocos daca as fi realizat doar unul. Cel din urma a fost 'The Dark Knight'. A fost - in calitate de actor, profesionist si fiinta umana - special.".

In urma cu o luna, Heath Ledger a primit premiul pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar la Globurile de Aur.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod